Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2017

Μόνος από την ηγεσία της ΝΔ ο Κωστής Χατζηδάκης υπερασπίζεται το έργο του Κώστα Καραμανλή σε αντίθεση με τον υβριστή Άδωνι Γεωργιάδη και τους άλλους καιροσκόπους




Σε ένα κόμμα που έχει γίνει α-πολιτικό σούπερ μάρκετ με κύριο χαρακτηριστικό τους υβριστές του Κώστα Καραμανλή και την ανάδειξη των ζόμπι Σημίτη και Σαμαρά, ο Κωστής Χατζηδάκης.... κάνει τη διαφορά:

Διαβάσαμε στο facebook του Κωστή Χατζηδάκη:

«Οι αυτοκινητόδρομοι Ιονία Οδός, Ολυμπία Οδός, Αιγαίου και Κεντρικής Ελλάδας (Ε-65) που άρχισε τμηματικά να εγκαινιάζει «εν χορδαίς και οργάνοις» ο κ. Σπίρτζης σχεδιάστηκαν, προκηρύχθηκαν και ξεκίνησαν να κατασκευάζονται από την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή.
Λόγω της κρίσης σταμάτησαν το 2011 και τα έργα ξεκίνησαν ξανά το 2013 από την κυβέρνηση Σαμαρά, όταν ήμουν αρμόδιος uπουργός. Τον Ιανουάριο του 2015 όλα τα έργα κατασκευάζονταν με ταχείς ρυθμούς (η Ολυμπία Οδός είχε ολοκληρωθεί κατά 60% και ο αυτοκινητόδρομος Αιγαίου κατά 90%).
Η σημαντικότερη συνεισφορά του ΣΥΡΙΖΑ στα έργα αυτά ήταν να τα σταματήσει το 2015 (στάση πληρωμών δημοσίου, capital controls) και στη συνέχεια ο κ. Σπίρτζης να δώσει επιπλέον περίπου 500 εκατ. ευρώ στους εργολάβους ως αποζημιώσεις και πριμ επιτάχυνσης.
Αυτά…»
Advertisements

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου