Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2017

Αγνώριστες οι αδελφές Καρντάσιαν πριν τις πλαστικές! Οι φωτογραφίες της ντροπής




H Κιμ, η Κλόε, η Κόρντεϊ και η Κάιλι έχουν μεγαλώσει στην τηλεόραση. Μετά από 10 χρόνια στο ριάλιτι Keeping up with the Kardashians, το κοινό έχει δει τις διάσημες αδελφές να ωριμάζουν, να εξελίσσονται, να ομορφαίνουν. Μόνο που αυτό δεν οφείλεται μόνο στο πέρασμα.... του χρόνου, αλλά και στον πλαστικό χειρουργό τους. Κάποιες επεμβάσεις τις έχουν παραδεχτεί, άλλες όχι –παρόλο που βγάζουν μάτι.

Ας δούμε τις αλλαγές σε κάθε μία από τις Καρντάσιανς, εξαιρούμενης της Κένταλ, η οποία δεν έχει πειράξει κάτι πάνω της.

Κιμ Καρντάσιαν





Πέρα από το μακιγιάζ και το σχήμα των φρυδιών, η Κιμ φαίνεται να έχει επέμβει διακριτικά στο πρόσωπό της. Οι αλλαγές είναι μεγάλες μεν, αλλά όχι κραυγαλέες καθώς η Κιμ κατάφερε να βελτιωθεί χωρίς να παραμορφωθεί. Εκεί άλλωστε που έχει δώσει ρεσιτάλ, είναι στις επεμβάσεις στο σώμα της με τα τεράστια οπίσθια που απέκτησε και την αυξητική στήθους.

Κλόε Καρντάσιαν





Από παχουλή καστανή, η Κλόε έχει μεταμορφωθεί σε γυμνασμένη ξανθιά τον τελευταίο χρόνο. Η 31χρονη έχει κάνει αυξητική οπισθίων και σχετικά με το πρόσωπό της φαίνεται να έχει πειράξει τη μύτη της και να κάνει μπότοξ.

Κόρντεϊ Καρντάσιαν



Πέρα από την πλαστική στήθους που έχει παραδεχτεί, η Κόρτνεϊ ισχυρίζεται ότι δεν έχει πειράξει τίποτα άλλο. Οι φωτογραφίες όμως μάλλον τη διαψεύδουν, αφού και μπότοξ κάνει και έχει «γεμίσει» τα μήλα της με υαλουρονικό οξύ.

Κάιλι Τζένερ





Είναι η πιο μικρή, αλλά η βασίλισσα της πλαστικής χειρουργικής στην οικογένεια. Αν και μόλις 21 χρονών, η Κάιλι δεν αναγνωρίζεται σε σχέση με τις παλιές φωτογραφίες της. Έχει μεγαλώσει τα χείλη της, έχει αλλάξει το σχήμα των ματιών της, έχει κάνει αυξητική στήθους και αυξητική οπισθίων. Από όλα αυτά, έχει παραδεχτεί μόνο την επέμβαση στα χείλη της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου