Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ (RPNtv.gr): «Κώστα… σώσε τη χώρα!» – Τι λέει «κρυφή» δημοσκόπηση για τον Καραμανλή


Χωρίς φρουρούς, και μάλιστα χωρίς να έχει καν κάποιον/α παρέα μαζί του, ο πρώην πρωθυπουργός περπάτησε από το Κολωνάκι προς το Σύνταγμα, προκαλώντας τη μεγάλη έκπληξη των παριστάμενων πολιτών, αλλά και εισπράττοντας την αποδοχή και την αγάπη τους. Σχεδόν όλοι θέλησαν να του σφίξουν το χέρι, ενώ οι περισσότεροι τον προέτρεπαν «Κώστα προχώρα και σώσε τη χώρα»!

Η δικαίωση του Κώστα Καραμανλή ....και η αναγνώριση στο πρόσωπό του από την κοινωνία, όμως, καταγράφεται, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει κατά αποκλειστικότητα ο γράφων τα «πιπεράτα», σε μεγάλη δημοσκόπηση που έμεινε στα συρτάρια των πολιτικών αρχηγών όλων των κομμάτων, αλλά και στο γραφείο του ιδίου… στην πλατεία Μαβίλη.

Μάλιστα, σχετικά με το τι έχει συμβεί στη χώρα (δηλαδή ποιοι ευθύνονται για το βούλιαγμα…) η έρευνα λέει σε ποσοστό 80% «όχι πάντως ο Καραμανλής» και ασφαλώς σε συντριπτικά ποσοστά καταδεικνύει την περίοδο διακυβέρνησης του Αντρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη.

Σε ό,τι, δε, αφορά την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ – ΔΝΤ και την αλλοίωση των στοιχείων από τον Γιώργο Παπανδρέου οι πολίτες είναι καταπέλτες και δικαιώνουν τον Καραμανλή, του οποίου η δημοφιλία, η αναγνώριση και η αποδοχή είναι στα ύψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου