Παρασκευή, Μαρτίου 10, 2017

Τώρα που κλείνει η αξιολόγηση πάμε ταμείο




Οι επόμενες ημέρες θα είναι δύσκολες για το αφήγημα του κόμματος που μέχρι χτες διαφήμιζε πως θα γίνει κυβέρνηση με τις αβάντες των δανειστών. Οι δανειστές όμως επέλεξαν Αλέξη Τσίπρα δαγκωτό!....
Το πρόβλημα στη μεταλλαγμένη ΝΔ είναι ακριβώς η μετάλλαξή της σε κόμμα νεοφιλελεύθερων παράσιτων, Σημιτικών καιροσκόπων και Σαμαρικών ακροδεξιών. Είναι σαφές πως αυτό το μείγμα είναι τοξικό ακόμη και για τους δανειστές…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει και διασφαλίσει, πως κάτι τέτοιο (μετάλλαξη) δεν θα συμβεί ON camera! Πως δεν θα κάνει μεταγραφές στελεχών από άλλα κόμματα. Πως δεν θα αλλοιώσει το ύφος της κεντροδεξιάς παράταξης.

Επειδή αυτό φυσικά δεν έγινε, πολιτικές δυνάμεις όπως αυτής της Βορείου Ελλάδος με μπροστάρηδες τους Καραμανλικούς Τσιτουρίδη – Τσιαρτσώνη, προχώρησαν σε κίνηση που δεν θα αφήσει αδιάφορο το εκλογικό σώμα, που δεν εκφράζεται από αυτό το ΣαμαροΣημιτικό μόρφωμα.

Η προχτεσινή δήλωση του Περιφερειάρχη Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστα που ζήτησε εθνική συνεννόηση για να βγει η Ελλάδα από τα αδιέξοδα, έρχεται σε απόλυτη σύγκρουση με την προτεινόμενη τυφλή πόλωση από το δίδυμο Μητσοτάκη-Γεωργιάδη που επιθυμούν το τέλος της μετριοπάθειας και του Καραμανλισμού.

Τις μόνιμες δηλώσεις Παυλόπουλου – Καραμανλή – Μεϊμαράκη, για εθνική συναίνεση στα καίρια εθνικά ζητήματα, επίσης τις θυμόμαστε. Δεν τις ξαναγράφουμε γιατί θα πάθει πάλι βρογχοπνευμονία το κόμμα εκεί στην περιοχή του Ρέντη.

Η επιδιωκόμενη ταύτιση του κόμματος του Μητσοτάκη με απολιτίκ συμπεριφορές που εξυπηρετούν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα, έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με τις ιδρυτικές αρχές και αξίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Είναι η ώρα για το ταμείο. Για τα ψέματα και για την αλλοίωση του μετριοπαθούς προφίλ της ΝΔ που δεν βλέπει τον άνθρωπο αλλά τους αριθμούς.

Και το ταμείο αυτό δεν έχει capital control. Θα πληρωθούν όλα. Ένα προς ένα.

Και μία χρήσιμη σημείωση:
Γι αυτούς που μας κατηγορούν πως βάζουμε εμπόδια στη μεγαλειώδη άνοδο της νέας ΝΔ προς την εξουσία θυμίζουμε:
1. Είμαστε στρατιώτες της κεντροδεξιάς παράταξης που υπηρετεί συγκεκριμένες αρχές και αξίες. Σε καμία περίπτωση δεν θα ακολουθήσουμε μία ομάδα ανθρώπων (π.χ. συνεργάτες και υπουργούς του Σημίτη) που έκαναν καριέρα πληγώνοντας τη ΝΔ και κατά συνέπεια οδήγησαν την Ελλάδα στο εθνοκτόνο Μνημόνιο.

2. Μην μπερδεύονται οι λαϊκιστές: άλλο στρατιώτης της παράταξης και άλλο περαστικός μισθοφόρος.

3. Οι αποφάσεις για προεκλογικά ανοίγματα της ΝΔ σε άλλους πολιτικούς χώρους, σε μία δημοκρατική διαδικασία, θα λαμβάνονταν στα όργανα του κόμματος και όχι στις Στοές. Αυτό πρέπει να πόνεσε…

4. Οι δημοσκοπήσεις ακόμη και αυτές οι στημένες, δείχνουν πως η κοινωνία δεν θέλει εκλογές και καταλληλότερος πρωθυπουργός ο ΚΑΝΕΝΑΣ! Πόσο πια να κοντύνει ο Τσίπρας για να ψηλώσει και να γίνει Πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης;

Εν κατακλείδι: Η καρδιά μας είναι στον Καραμανλικό Πυρσό και όχι στο Σημιτικό Χρηματιστήριο.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου