Παρασκευή, Μαρτίου 10, 2017

Μπάχαλο στο κόμμα Μητσοτάκη: Συναινετικός και πατριώτης ο Κουτσούμπας, λέει όχι στην τυφλή πόλωση, λέει ναι σε συγκεκριμένα μέτρα για το καλό της πατρίδας





Μία ακόμη αμφισβήτηση για την αντιπολιτευτική στρατηγική στο κόμμα του Μητσοτάκη προκαλούν οι προχθεσινές δηλώσεις του Βουλευτή Βοιωτίας Α. Κουτσούμπα στο STAR Κεντρικής Ελλάδος .

Αν και ο Α. Κουτσούμπας ορκίστηκε Βουλευτής μετά την απώλεια... του Ε. Μπασιάκου και ενώ δεν έχουν περάσει ούτε μερικές ημέρες βγήκε στην κόντρα με τον Κ. Μητσοτάκη και παίρνει ήδη αποστάσεις απο την κομματική γραμμή με ευθείες βολές κατά της ηγεσίας!

Στο στόχαστρο του νέου Βουλευτή Βοιωτίας απο τις πρώτες ημέρες βρέθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης αφού στη χθεσινή του συνέντευξη αμφισβήτησε την γραμμή Μητσοτάκη για εκλογές. Όπως είπε χαρακτηριστικά «είμαι από εκείνους που πιστεύουν πως οι εκλογές πέρα από έκτακτες περιστάσεις πρέπει να γίνονται βασει συντάγματος… Κάθε κυβέρνηση πρέπει να εξαντλεί την θητεία . Εδω μπαίνει βέβαια το ερώτημα οτι είναι επικίνδυνη αλλά αυτο δεν δίνει εσαεί το δικαίωμα η αντιπολίτευση να ζητάει συνεχώς εκλογές» τονίζει κάνοντας σκόνη και θρύψαλα την γραμμή της ηγεσίας της ΝΔ. Μάλιστα στο ξεκίνημα της συνέντευξης υποστηρίζει οτι έχει λάβει διαβεβαιώσεις οτι η ΝΔ στη βουλή θα ψηφίσει όποια μετρα είναι καλά για τον τόπο! (εδω η συνέντευξη. Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 20.22). Μάλιστα σε άλλο σημείο σημειώνει οτι «μπορεί η παράταξη να έχει παρεκκλίνει της πορείας της» αλλά «έχει εμάς ως θεματοφύλακες των αρχών του Καραμανλισμού».

Την εσωστρέφεια και το κακό κλίμα που φαίνεται να υπάρχει μεταξύ Μητσοτάκη και Κουτσούμπα ενίσχυσε η επίθεση του Βουλευτή στο Μητσοτακικό πρόεδρο της ΝΟΔΕ της Ν.Δ. Βοιωτίας Γ. Λιανό τον οποίο στην τηλεοπτική του συνέντευξη χθες ο κ Κοτσούμπας χαρακτήρισε αδρανή και ανεπαρκή! .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου