Τρίτη, Μαρτίου 07, 2017

ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ή ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ
Ο τύπος είναι άπαικτος...Δεν κατανοεί ότι πράγματι είναι τσάμπα μάγκας, εκείνος που δεν ψηφίζει τα νέα μέτρα, ενώ γνωρίζει ότι θα τα περάσει η πλειοψηφία της κυβέρνησης, με τους ΑΝΕΛ κι ενώ επίσης γνωρίζει, ότι αυτός θα τα ψήφιζε εάν ήταν στην θέση τους, άλλωστε ....
αυτό ζητούσε τόσο καιρό. Ο παραλογισμός και η μικροπολιτική σε όλο το μεγαλείο της.

Μιλώντας στους τομεάρχες , ο Κούλης,- δεν ευθυνόμαστε εμείς εάν ταυτίζεται με το χαϊδευτικό (Κούλης)-....είπε και διάφορα άλλα, τραγελαφικά όπως:
-Δεν θα γίνουμε δεκανίκι του Τσίπρα. Ποιος του το ζήτησε; Το αντίθετο θέλουμε, σοβαρά να σταθεί απέναντι στην παρωδία της κυβέρνησης.

-Θα μείνει πίσω, οποίος νιώθει ότι πρέπει να συμβιβασθεί με την τυχοδιωκτική ομάδα του Σύριζα. Τι λες βρε αθεόφοβε; Στην παράταξη αυτή, πάντοτε υπήρχαν άλλες φωνές και γνώμες, δεν έμειναν ποτέ πίσω αυτοί, που τις διατύπωναν, ούτε σκέφθηκε και κανείς πρόεδρος, να εκτοξεύσει απειλές αστείες, άνευ νοήματος, γιατί καθώς φαίνεται ο Κυριάκος θα ...μείνει πίσω.

-Όλοι μαζί θα συμπορευθούμε..Τι λες προεδράρα, σοβαρώς; Θα ακολουθήσουμε τον δικό σου ολισθηρό δρόμο, της ακραίας αντίθεσης, αντί του εθνικού συμφέροντος; Ποιος σου είπε ότι όλοι μαζί, θα συμπορευθούμε; Ποια είναι τα δείγματα; Το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας, που μένει στα επίπεδα Αντωνάκη, σιβηρικά δηλαδή ή το ποσοστό των αναποφάσιστων, που μένει μετέωρο γιατί δεν τους πείθεις ή μήπως το γεγονός ότι ο κανένας, έρχεται πρώτος ως ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός...

Προφανέστατα ο Κυριάκος, δεν έχει κατανοήσει τίποτα... Και ασφαλέστατα βαδίζει στον δρόμο του ...μόνος...Εν αναμονή.....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου