Δευτέρα, Μαρτίου 06, 2017

Ο εθνικός ολετήρας που έριξε τον Καραμανλή παρέα με τους νταβατζήδες και εξαθλίωσε την Ελλάδα, συνεχίζει τα πάρτι ικανοποίησης σε όλο τον πλανήτη!




Συνεχίζεται η γλυκιά ζωή του Γιωργάκη!
Με τη… χορηγία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αφού εκλέχτηκε και πάλι πρόεδρος...

Πανηγυρίζει για την επανεκλογή του στην προεδρία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στις εκλογές άνευ αντιπάλου στη μακρινή Κολομβία, ο Γιώργος Παπανδρέου. Πρόκειται για μια… τεράστια νίκη, αφού ο πρώην πρωθυπουργός εξασφάλισε ακόμη ένα εισιτήριο διαρκείας προκειμένου να κάνει τζάμπα διακοπές και να ταξιδεύει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης αναλύοντας την πολιτική που άσκησε και κατέστρεψε την Ελλάδα την περίοδο 2009-2011.

«Η εμπιστοσύνη με την οποία με τιμήσατε, όλα τα μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, είναι μια ευθύνη που θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις» έγραψε ο κ. Παπανδρέου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποθεώνοντας τον εαυτό του. Και δικαιολογημένα, αφού χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια να κερδίσει μία κούρσα στην οποία… έτρεχε μόνος του. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ακόμη και αυτό του ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Ολοι θυμούνται πώς προσπάθησε να βάλει την αλυσίδα στο ποδήλατό του και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Το μόνο που έκανε με επιτυχία ήταν να ανοίξει τις πύλες της κολάσεως για την Ελλάδα, βάζοντας το ΔΝΤ στη χώρα και υπογράφοντας το καταστροφικό Μνημόνιο το 2010. Αφού λοιπόν ο κ. Παπανδρέου δεν κατάφερε στη συνέχεια να εκλεγεί ούτε καν βουλευτής στην Ελλάδα, αρκέστηκε στην προεδρία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς παίρνοντας ολυμπιακό μετάλλιο στις διακοπές ανά τον κόσμο.

Αυτή τη φορά ταξίδεψε στη μακρινή Κολομβία και συγκεκριμένα στην πόλη Καρταχένα ντε Ιντιας. Εκεί έγινε το 25ο Συνέδριο και πέτυχε ο επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών να επανεκλεγεί πρόεδρος.
Στην ομιλία του, αμέσως μετά την επανεκλογή του, ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στις σύγχρονες προκλήσεις και στα φαινόμενα λαϊκισμού και εθνικισμού. «Προτεραιότητά τους είναι η κατάκτηση και διατήρηση της εξουσίας. Πιστεύουν ότι θα κάνουν ισχυρές τις χώρες τους χτίζοντας τείχη, επενδύοντας σε όπλα, παίρνοντας μονομερείς αποφάσεις».

Για όλα αυτά ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ξέρει τίποτα. Απλά κάνει ό,τι μπορεί για να επανέλθει μέσω του ΠΑΣΟΚ στον τόπο του εγκλήματος.
Απένειμε δε στον πρόεδρο της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος το Βραβείο Ειρήνης Παπανδρέου – Τζεμ 2017. Υπάρχει και αυτό για να μας θυμίζει το ζεϊμπέκικο με τους Τούρκους που σήμερα θέλουν να βάλουν πόδι στο Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου