Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2017

ΕΑΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ...




Τα γράψαμε και προχθές ή τουλάχιστον.. τα υπονοήσαμε σαφώς: Όταν κάποιοι θέλουν συνεχώς να ερμηνεύουν τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή,  κατά πως τους συμφέρει, τότε είναι πολύ καλύτερο να βγαίνει ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του ή τουλάχιστον... (στο δεύτερο δεν συμφωνούμε,  αλλά είναι μία πρόοδος κι αυτή...) να γίνεται μια διαρροή.

Έτσι...ελπίζουμε ότι πράγματι ο Κ. Καραμανλής εξέφρασε την δυσαρέσκειά του, όταν η Ντόρα Μπακογιάννη του ζήτησε να αποδοκιμάσει την προσπάθεια Καμμένου, να προσεταιρισθεί τους Καραμανλικούς.

Η αποδοκιμασία Καραμανλή συνίσταται στο γεγονός ότι τα έργα και τις ημέρες του δεν τα υπερασπίζεται η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας,  αφήνοντας έτσι κενό στις επιδιώξεις του Καμμένου, που σφετερίζεται το όνομα και το έργο του. Και σαφώς ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία να υπενθυμίσει στην κα Μπακογιάννη, ότι όχι μόνον δεν υπερασπίζεται το έργο του η σημερινή ηγεσία, αλλά και προσεγγίζει και με ανοιχτές αγκάλες υποδέχεται γραφικούς τυπάκους, που ζητούσαν κάποτε να μπουν φυλακή οι υπουργοί του Καραμανλή.

Είναι σαφές ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα υπονομεύσει την Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν θα δεχθεί και να διορθώσει τα ολέθρια σφάλματα πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Αυτό σημαίνει πολλά πράγματα και όσον αφορά το προσεχές μέλλον....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου