Σάββατο, Μαρτίου 11, 2017

Δήλωση - γρίφος υπουργού του Καραμανλή - Ετοιμάζει επιστροφή ο πρώην πρωθυπουργός;




Μία δήλωση που θα συζητηθεί

Παράθυρο σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην πολιτική σκηνή, άνοιξε πανίσχυρος υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή.«Κάθε πολίτης οφείλει να ασχολείται με την πολιτική δεν είναι... υποχρεωτικό μόνο ως βουλευτής. Θεωρώ ότι υπάρχει και μια ηθική υποχρέωση όταν το όνομά σου έχει σπιλωθεί να κινηθείς με τρόπους έτσι ώστε να αποκαταστήσεις αυτή τη σπίλωση».

Τα παραπάνω τόνισε σε συνέντευξή του στο Ρ/Σ North 98, ο τέως υπουργός Θοδωρής Ρουσόπουλος ακυρώνοντας ταυτόχρονα το νέο πολιτικό φορέα με την ονομασία Δίκτυο Ελλήνων Ριζοσπαστών που ίδρυσαν δυο μέλη της άλλοτε ομάδας των «λοχαγών», ο Σάββας Τσιτουρίδης και ο Νίκος Τσιαρτσιώνης λέγοντας πως δεν υπάρχει καμία καραμανλική ομπρέλα σε νέο κόμμα:

«Το ότι υπήρξαν υπουργοί του Κώστα Καραμανλή για έναν μικρο χρονικό διάστημα αυτό είναι αλήθεια. Το ότι επιλέγουν να κάνουν ένα δικό τους κόμμα είναι επίσης μια αλήθεια που δεν έχει σχέση με τον Κώστα Καραμανλή, κανενός είδους ομπρέλα καραμανλική αυτό το πράγμα. Η επιλογή τους είναι καθαρά προσωπική, εγώ εκτιμώ ότι ο χώρος της ΝΔ, ασχέτως αν μπορεί να μην συμπαθούν τη σημερινή ηγεσία ή κάποιες πολιτικές, είναι ένας χώρος που έχει δυνατότητα ευρέων συναινέσεων και κατά συνέπεια θα μπορούσε να υπάρξει αυτή η συναίνεση μέσα στο χώρο της Ν.Δ….» είπε ο πρώην υπουργός Επικρατείας.

Μιλώντας για την αποχώρησή του απο την πολιτική τόνισε: «Η πολιτική για μένα είναι μια υπόθεση αρκετά σημαντική όχι απλώς ενδιαφέρουσα, αποχώρησα κατόπιν αθλίων επιθέσεων οι οποίες απεδείχθησαν περίτρανα όχι μόνο στα δικαστήρια πόσο ψευδείς ήταν».

Οκ. Ρουσόπουλος, υπεραμύνθηκε της πολιτικής του Κώστα Καραμανλή στέλνοντας μήνυμα σε εκείνους που χρησιμοποιούν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού ή που τον κατηγορούν για το «φούσκωμα» του ελλείμματος, λέγοντας μεταξύ άλλων, «δεν μπορώ να βλέπω υπουργό της φωτοτυπίας να κουνά σήμερα το δάκτυλο».crashonlineD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου