Σάββατο, Μαρτίου 11, 2017

Συνταρακτική εξέλιξη στην Καστοριά...Έτσι έφτασαν στη σύλληψη του ειδικού φρουρού




Αστυνομικός ο δολοφόνος του οδηγού ταξί...

Βίντεο...


Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο...

δράστης της δολοφονίας του οδηγού ταξί στην Καστοριά.

Συνταρακτική είναι η εξέλιξη στην υπόθεση καθώς όπως προέκυψε δράστης είναι 30χρονος ειδικός φρουρός αστυνομικός που υπηρετούσε στην Αθήνα και το τελευταίο διάστημα ήταν με απόσπαση στην Καστοριά και υπηρετούσε στην ΟΠΚΕ.

Σύμφωνα με την αστυνομία κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι διαφορές που είχαν ο αστυνομικός με τον οδηγό ταξί.

Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα του με όπλο των 45mm δύο φορές στο κεφάλι στον κρόταφο και μία στο στήθος.

Ο νεκρός εντοπίστηκε έξω από το ταξι, σε απόσταση 40-50 μέτρων, στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς στις 20.45 το βράδυ της Παρασκευής. Η οικογένεια του τον αναζητούσε από τις 5.30 το απόγευμα.

Τελικά, εντόπισαν το όχημά του στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρία στην Αθήνα...


Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 30χρονος ειδικός φρουρός που συνελήφθη και ομολόγησε τη δολοφονία, επιβιβάστηκε στο ταξί στο κέντρο της πόλης. Το όχημα στη συνέχεια ακολούθησε τη διαδρομή μέχρι να φτάσει στην ερημική περιοχή της Λεύκης. Αφού ο 30χρονος δολοφόνησε τον οδηγό ταξί, πυροβολώντας τον, επέστρεψε στην πόλη με τα πόδια.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί άρχισαν να «ξεσκονίζουν» τις κάμερες από τα καταστήματα. Σε μια από αυτές, και συγκεκριμένα στην κάμερα ασφαλείας ενός περιπτέρου, φάνηκε ένα άτομο να επιβιβάζεται στο ταξί. Ο άνδρας αυτός κάτι τους θύμιζε. Μετά από προσεχτική ανάλυση του βίντεο διαπίστωσαν πως πρόκειται για συνάδελφό τους. Έτσι λοιπόν, τον αναζήτησαν, τον συνέλαβαν και ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο 30χρονος αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο για προσωπικές διαφορές.

topontiki.gr,  enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου