Πέμπτη, Μαρτίου 23, 2017

#SurvivorGR Ο Ντάνος «καίει» τις καρδιές γνωστών παρουσιαστριών – Τον στηρίζουν στο twitter (εικόνες)





Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει αποκτήσει φανατικό κοινό ανάμεσα στο οποίο και γνωστές παρουσιάστριες.

«Καίει καρδιές» ο Ντάνος του «Survivor».....


Η Κατερίνα Ζαρίφη παρακολουθώντας το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης έγραψε στο twitter: «Τι σκατά έχει κάνει μωρή???? Έβγαλε τσιπούρα και την έφαγε μόνος του? Έχει ανακαλύψει την καντίνα του νησιού? Τι? Τι έχει πια ο Ντάνος; Τρώει κρυφά το ρύζι;».

Η Ελεονώρα Μελέτη πήρε θέση κι εκείνη στηρίζοντας τον παίκτη: «Ντάνο, εμείς οι δύο έχουμε πολλά να πούμε. Νταααανοοο, αν κερδισετε 6945037…. ». Ενώ συνέχισε όταν ενοχλήθηκε από σχόλιο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Τιιιιιι εεειπε αυτηηηηη για τον ντανο ρεεεε??? Που τονιζει το άνθρωποι σε ανθρωωωώώώώποι??? Να φύγει».

Η Ρούλα Κορομηλά έγραψε κι εκείνη με τη σειρά της: «Τώρα να σας δω!Η υποψιασμένη (αρχηγός),Ευριδικη,δινει τον ισχυρό Γτ μπερδεύεται στα πόδια της! Σορρυ στο στόχο της! τι γλυκιά !!». Και συνέχισε: «Λοιπόν:παρακαλω την παραγωγή αν κατέγραψαν πλανα που αποδεικνύουν οτι ο Αγγελόπουλος ειναι κακό παιδι,οπως λένε καποιοι,να μας τα δείξουν».

Ενώ αρχές της εβδομάδας έγραψε και η Ναταλία Γερμανού: «Α ρε κατακαημένη Ευρυδίκη. Αποχαιρέτα τα πάντα, όλα, σε πήρε στο λαιμό της η κλίκα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου