Σάββατο, Απριλίου 22, 2017

Ο «βραβευμένος» δημοσιογράφος που έριξε τον Καραμανλή για το Βατοπέδι τώρα επιτίθεται και στις οικογένειες των ηρώων των Ενόπλων Δυνάμεων

 

Καταγγελία στο εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για την επίθεση που δέχθηκαν από τον Δήμο Βερύκιο έκανε ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α


H καταγγελία στο ΕΣΡ έρχεται να προστεθεί στην ανακοίνωση που είχαν βγάλει με αφορμή την τηλεοπτική επίθεση που δέχθηκαν από τον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο με βαριές μάλιστα εκφράσεις.

Στην ανακοίνωσή τους τόνιζαν:

Δε σεβάστηκε ούτε το πένθος μας, ούτε τον πόνο μας που χάσαμε τον άνθρωπό μας, άλλες απότομα και απροειδοποίητα (καρδιά, εγκεφαλικό, αυτοκτονία) και άλλες μετά από βαριά ασθένεια (συνήθως καρκίνο), ούτε τις Άγιες Ημέρες που διανύουμε.

Δε σεβάστηκε την αγωνία των συζύγων μας που την ώρα που έφευγαν από τη ζωή τα τελευταία λόγια τους, ήταν: «Συγνώμη! Τι θα απογίνεις εσύ τώρα!»

Δε σεβάστηκε τα παιδιά μας πολλά από αυτά ανήλικα, που έχασαν το στήριγμα τους, τον ήρωα τους, ούτε την προσπάθεια τους να ανασυγκροτήσουν τη ζωή τους.

Παρά την προσπάθεια των υπολοίπων δημοσιογράφων της εκπομπής «Happy Day», δε σεβάστηκε το δίκαιο αγώνα μας για την επιβίωση. Η χηρεία δεν είναι επιλογή, ούτε προνόμιο. Είναι το βαρύ κτύπημα της μοίρας που ανατρέπει τη ζωή του επιζώντα και της οικογένειας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου