Τετάρτη, Απριλίου 26, 2017

Γιατί το Παιδί από τα Τζουμέρκα δεν έχει αντίπαλο

  


Γραφει ο Βασιλης Μπονιος
Που είναι ο Σημίτης; Που είναι ο Καραμανλής; Που είναι ο Παπανδρέου; Που είναι ο Σαμαράς; Που είναι ο Βενιζέλος;


Στο πουθενά. Στ΄αζήττητα!

Αυτός ο τύπος από τα Τζουμέρκα της Αρτας τους εξαφάνισε όλους!

Τους έσβησε από τη μνήμη των Ελλήνων, που βέβαια δεν είναι και ο πλέον οξυδερκής λαός.

Ο Τσίπρας λοιπόν που αγνοεί ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες βλέπουν το 80% του εισοδήματός τους να καταλήγει στο διεφθαρμένο φορομπηχτικό κράτος δεν έχει αντίπαλο αυτή τη στιγμή ανάμεσα στο πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Τους έφαγε όλους σαν πρωταγωνιστής του εγχώριου πολιτικού Survivor.

Mάλιστα σε κάποιο σημείο της συνέντευξής του στον Νίκο Χατζηνικολάου σχολιάζοντας την κωλοτούμπα του στο δημοψήφισμα αναφέρθηκε έμμεσα στον “μουγκό”-έτσι τον αποκάλεσε- Καραμανλή που τότε μίλησε και πήρε θέση υπέρ του ΝΑΙ, αναφέρθηκε απαξιωτικά στον Σημίτη και σε όλους τους υπόλοιπους.

Αυτός ο τύπος λοιπόν που από τα ταπεινά γραφεία της Κουμουνδούρου, (που εξαγόρασε με θαλασσοδάνεια), έφτασε στο σημείο να συνομιλεί και να κερδίζει την εμπιστοσύνη της Μαντάμ Μέρκελ, δεν αφήνει περιθώρια να τον υποτιμήσεις σαν αντίπαλο. Ούτε τον ίδιο πόσο μάλλον την σύντροφό του, η οποία τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Ετσι το σχόλιο του Νίκου Δήμου ήταν πράγματι ατυχές.

Τόσο ο Τσίπρας όσο και η Περιστέρα δύο παιδιά με λαικές καταβολές κατάφεραν να σταθούν με αξιοπρέπεια στα ευρωπαικά σαλόνια.

(Ακόμη και τα αγγλικά που βάλθηκε να μάθει σε χρόνο dt δείχνουν το πείσμα του και την αυτοπειθαρχία του.)

Και κυρίως χωρίς να ρίξουν νερό στο κρασί τους. Ο Τσίπρας δεν δίστασε να κάνει πράξη το εφηβικό του όνειρο και να δώσει το παρόν στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο που όλος ο δυτικός κόσμος αποκαλούσε δικτάτορα.

Οχι. Ο Τσίπρας δεν είναι εύκολος αντίπαλος-ειδικά για τον Λευκό Ομπάμα που δείχνει πολύ εύθραυστος και ντελικάτος για την πολιτική αλάνα της Κολομβίας των Βαλκανίων.

Είναι γεγονός ότι ο Τσίπρας είναι ηγέτης ενός μπουλουκιού κατσιαπλιάδων Συριζαίων και συγκυβερνά με το μπουλούκι του Καμμένου που είναι ένα μάτσο βλαμμένοι και ψεκασμένοι.

Αλλά αυτοί αδέλφια είναι οι Ελληνες πολίτες, η πλειοψηφία τους. Βλαμμένοι και ψεκασμένοι οι οποίοι διαχρονικά στα πρόσωπα των κυβερνώντων βλέπουν τον εαυτό τους.

Ο Τσίπρας συγκυβερνά με τον Μπόμπολα, τον Κόκκαλη, τον Κουρή και τους υπόλοιπους Ολιγάρχες. Τον μόνο που ξεπάτωσε ήταν τον Ψυχάρη. Ο Τσίπρας συγκυβερνά με τον Μπόμπολα που μόνο για τον Πήγασο χρωστά 170 εκατ. θαλασσοδάνεια.

Συγκυβερνά με τον Κόκκαλη που έχει εκατοντάδες εκατομμύρια θαλασσοδάνεια, με τον Κοντομηνά, με τον Κουρή με όλους αυτούς που δεκαετίες τώρα έγιναν μάγκες και απέκτησαν δουλειές στο εξωτερικό με το ελληνικό δημόσιο και τραπεζικό χρήμα.

Ο Χατζηνικολάου μάλιστα, που σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλός στην συνέντευξη, δεν είχε τα κότσια να διακόψει τον Τσίπρα όταν ο Αλέξης μίλαγε για τους εθνικούς δρόμους και να του πει για το παπατζιλίκι να εγκαινιάζει οδικούς άξονες που δεν είναι έτοιμοι με αποτέλεσμα οι χαχόλοι Ελληνες οδηγοί να κάνουν 7 ώρες από την Αρτα στο Αντίρριο.

Αλλά και ο Χατζηνικολάου με την ακριβή ζωή δεν θέλει να κλείσει τη πόρτα του Μπόμπολα.

Ο Τσίπρας λοιπόν συγκυβερνά με τους εγχώριους Ολιγάρχες-μηντιάρχες.

Εκανε κοτζάμ Εξεταστική η οποία έβγαλε ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ πόρισμα και απέδειξε ότι κανείς από δαύτους δεν μπορεί να πληρώσει τα θαλασσοδάνεια που πήρε και ο Αλέξης αντί να τους οδηγήσει γονατιστούς στη Δικαιοσύνη και να τους κατάσχει τις περιουσίες νταλαβερίζεται μαζί τους.

Τον Τσίπρα που είναι πολύ νέος θα τον νικήσει κάποιος που θα έχει τ΄αρχίδια να τα βάλει με τους Ολιγάρχες και να τους κλείσει φυλακή-εφτά νομά σ΄ένα δομά- εφαρμόζοντας απλά τους νόμους.

Ακόμη κι αν κερδίσει τις εκλογές ο Λευκός Ομπάμα το πολύ σ΄ένα χρόνο θα τα έχει σκατώσει και οι χαχόλοι θα διαδηλώνουν στους δρόμους. Ετσι ο Τσίπρας θα επιστρέψει στην εξουσία πιο ισχυρός και πιο έμπειρος. Αυτή τη στιγμή λοιπόν το παιδί από τα Τζουμέρκα δεν έχει αντίπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου