Κυριακή, Μαΐου 21, 2017

«Είχαν περάσει άλλοι δέκα μπροστά από τον Κασιδιάρη αλλά δεν αντέδρασε»




«Το επεισόδιο δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο πολιτικό στερέωμα»

«Το ποτήρι ξεχείλισε» υπογράμμισε ο πρωταγωνιστής του τελευταίου επεισοδίου που προκάλεσε η Χρυσή Αυγή, Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στο πρόσφατο περιστατικό χειροδικίας.... του Ηλία Κασιδιάρη μέσα στη Βουλή.

Σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», αλλά και σε συνέντευξη στα «Νέα», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει πως το επεισόδιο «δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο πολιτικό στερέωμα» και επισημαίνει ότι «αποτελεί ακόμη μία ένδειξη ότι η βία είναι εγγενής στη Χρυσή Αυγή».

Κατά τον ίδιο, μάλιστα, η αντιμετώπιση του φαινομένου της Χρυσής Αυγής «επιβάλλει την εγρήγορση της Πολιτείας και την ενεργοποίηση όλων των αναγκαίων μέσων που προβλέπουν το Σύνταγμα, ο ποινικός κώδικας και ο κώδικας ποινικής δικονομίας».

Ο βουλευτής της Ν.Δ. τονίζει επίσης, ότι η δραστηριότητα του ακροδεξιού κόμματος «εκθέτει όχι μόνον τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, αλλά και την ίδια τη χώρα, τη δημοκρατική της παράδοση, τον νομικό της πολιτισμό, τις δεσμεύσεις της υπό το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

«Τυχαία πέρασα μπροστά από τον Κασιδιάρη»

Μάλιστα ο «γαλάζιος» βουλευτής και πρώην υπουργός έδωσε και συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα» όπου περιγράφοντας το γεγονός, ανέφερε: Δεν παρατήρησα ότι μιλούσε ο Κασιδιάρης. Ποτέ δεν τους ακούω για να μην εκνευρίζομαι. Αν δείτε το βίντεο, θα παρατηρήσετε ότι έχουν περάσει άλλοι δέκα από μπροστά του. Δεν αντιδρά.

«’Φύγε από δω ρε’ φώναζαν όλοι μαζί. Δεν έφυγα. Είχα πλήρη συνείδηση ότι μπορεί να αρπάξω καμιά, γιατί δεν θα σήκωνα το χέρι μου να με υπερασπιστώ. Δεν υπήρχε όμως επιλογή. Τώρα συζητάμε αυτά -φανταστείτε τι θα λέγαμε αν έφευγα. Πώς θα αισθανόμουν με τον εαυτό μου;», συμπληρώνει για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου