Τρίτη, Μαΐου 23, 2017

Ποιο Final 4, ποιος τελικός και ποιος Ολυμπιακός; Την Κυριακή οι τηλεθεατές επέλεξαν #SurvivorGR!




Τι έδειξαν οι αριθμοί

To Survivor σημείωσε καλύτερη τηλεθέαση ακόμη και από αυτόν τον τελικό του Final Four

Νικητής αναδείχθηκε το «Survivor» σε ακόμα ...μία τηλεοπτική αναμέτρηση. Αυτή τη φορά, ο τηλεοπτικός «αντίπαλος» του ριάλιτι επιβίωσης που σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης, ήταν ο τελικός του «Final Four». Ο Ολυμπιακός πάλεψε για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου μπάσκετ, αλλά δεν τα κατάφερε. Η Φενέρμπαχτσε νίκησε στην έδρα της τους ''ερυθρόλευκους'' με 80-64.



Στο κομμάτι της τηλεθέασης, ο τελικός του «Final Four», ηττήθηκε από το τηλεοπτικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα «Survivor». Η «χλιαρή» αναμέτρηση των «Μαχητών» και των «Διάσημων» και το τρικούβερτο γλέντι τους στον Άγιο Δομίνικο, κέρδισαν τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το «Survivor» σημείωσε τηλεθέαση 41% στο γενικό σύνολο και 50,6% στο δυναμικό κοινό. Από την άλλη, η «μάχη» του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, συγκέντρωσε το ποσοστό 27,5% και 32,4% αντίστοιχα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο διάστημα από τις 21:45 έως τις 23:00 που τα δύο προγράμματα βρέθηκαν απέναντι, το μπάσκετ δεν κατάφερε να περάσει μπροστά παρά μόνο στο κρίσιμο τέταρτο 22:15 – 22:30 που σημείωσε 29,7% έναντι 28,3% του ριάλιτι.

Η υψηλότερη τηλεθέαση του μπάσκετ, σημειώθηκε το πρώτο ημίωρο προβολής που έφτασε έως το 40,2%. Όσο για το Survivor; ''Σκαρφάλωσε'' μετά τα μεσάνυχτα στο 64%!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου