Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το παιχνίδι συγκάλυψης Κλίντον, Μέι και της ΜΙ5 #London #LondonBridge





ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ
Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ MI5

Ο βομβιστής αυτοκτονίας ου Μάντσεστερ, Salman Abedi, ήταν μέρος μιας εξτρεμιστικής ομάδας, των Ισλαμιστών Μαχητών της Λιβυης,(LIFG), που αναπτύχθηκε στο Μάντσεστερ και καλλιεργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε από την MI5 για περισσότερα από 20 χρόνια.
Η ομάδα LIFG, γνωστή και ως «Manchester boys»… είχε χαρακτηριστεί το 2011 από τη Βρετανία ως τρομοκρατική οργάνωση που «εντάσσεται στο ευρύτερο παγκόσμιο ισλαμιστικό εξτρεμιστικό κίνημα, εμπνευσμένο από την Αλ Κάιντα». Ξαφνικά, με εντολές του Home Office, η MI5 επέστρεψε τα διαβατήρια τους και επέτρεψε την ελεύθερη μετακίνηση τους «no questions asked».
Το olympia.gr αποκαλύπτει ότι όταν η Theresa May ήταν υπουργός Εσωτερικών, οι τζιχαντιστές του LIFG είχαν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν ανεμπόδιστα σε ολόκληρη την Ευρώπη και να ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε «μάχες»: πρώτα να απομακρύνουν τον Mu’ammar Gadaffi στη Λιβύη και στη συνέχεια να συμμετάσχουν στις συνδεδεμένες ομάδες της Αλ Κάιντα στη Συρία.
Πέρυσι, το FBI ανέφερε ότι έβαλε τον Abedi σε «λίστα παρακολούθησης τρομοκρατών» και προειδοποίησε τον MI5 ότι η ομάδα του αναζητούσε έναν «πολιτικό στόχο» στη Βρετανία. Γιατί δεν είχε συλληφθεί και το δίκτυο γύρω του εμπόδισε να σχεδιάσει και να εκτελέσει τη θηριωδία στις 22 Μαΐου;
Το 2011 η Βρετανία του Κάμερον και της υπουργού εξωτερικών Μέι, μαζί με τις ΗΠΑ του Ομπάμα, με τη καθοδήγηση της τότε Secretary of State Χίλαρι Κλίντον, κατέστρεψε τη Λιβύη, με την κρυφή υποστήριξη του Ισλαμικού Κράτους, που ειχε ήδη βρει τις ρίζες του στα ερείπια του Ιράκ μετά την εισβολή του Μπλερ και του Μπους το 2003.
Εντωμεταξύ το Λονδίνο, διοργάνωνε, με την υποστήριξη κολοσσών όπως της Royal Bank of Scotland, εκθέσεις όπλων για να αναδείξει τις «άνευ προηγουμένου ευκαιρίες για επιχειρήσεις άμυνας και ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου»!
Ακόμα και μέχρι πριν ένα μήνα, η Τερέζα Μέι βρισκόταν στη Σαουδική Αραβία, για να προωθήσει την πώληση όπλων αξίας 3 δισεκατομμυρίων λιρών για να χρησιμοποιηθούν κατά της Υεμένης.
Δεν αποτελεί για εμας έκπληξη οτι η θεωρία επέστρεψε: «Ο Abedi έδρασε ως μοναχικός λύκος». Γιατί γνωρίζουμε οτι οι πολιτικές της Κλίντον, του Μπλερ, της Κάμερον και της Μέι δεν ηταν πόλεμος κατά της τρομοκρατίας. Ηταν ένα παιχνίδι κατακτήσεων και υποδούλωσης.
Παλαιστίνη. Αφγανιστάν. Ιράκ. Λιβύη. Συρία. Το Ιράν λέγεται ότι ακολουθεί.
Το Λονδίνο, το Μάντσεστερ και ξανά το Λονδίνο, ηταν φυσική εξέλιξη. Πριν έρθει το επόμενο, ποιός θα έχει το κουράγιο να παραδεχθεί οτι απέτυχαν;



infiltr8or

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου