Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ







ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ

Είτε θέλουν κάποιοι, είτε όχι, το εκλογικό σώμα των δημοσιογράφων, τους περιθωριοποίησε. Η απόλυτη πλειοψηφία, ειπε ναι στους Ενωμένους Δημοσιογράφους της Αντωνιάδου και εάν το εκλογικό σύστημα, δεν ήταν στρεβλό και εκτός σημερινής πραγματικότητας, σήμερα δεν θα συζητούσαμε...

Όμως τώρα, θα πρέπει να δημιουργηθεί προεδρείο και φυσικά με πρόεδρο την Αντωνιάδου, αφού πέτυχε μια πρωτόγνωρη νίκη. Γελοιοποιούνται κάποιοι, με τερτίπια και αστειότητες, όταν βρίσκουν διάφορες προφάσεις, για να μην καταλήξουν σε προεδρείο.

Το προεδρείο, κάτω από αυτές τις συνθήκες, στην μεγαλύτερη κρίση που είχε πoτε ο κλάδος, είναι κάτι περισσότερο από αναγκαίο.

Το νέο προεδρείο, θα πρέπει να έλθει σε συνεννόηση άμεσα με την κυβέρνηση, για να βρεθούν μέσω δανείου, τα χρήματα, έστω και για ορισμένους μήνες. Αυτή είναι η μοναδική λύση και είναι αστείοι, όσοι θεωρούν ότι μπορεί να βρεθεί καποια άλλη.

Μέσα στο χρονικό διάστημα αυτό ,θα πρέπει να βρεθεί και νομοθετηθεί πόρος, που να αντικαταστήσει το αγγελιόσημο, που εγκλημάτησαν εναντίον του κλάδου, όσοι το κατάργησαν. Εάν δεν γίνει άμεσα αυτό, να κατεβάσουν τα ρολά, όλων των μέσων ενημέρωσης.

Χιλιάδες δημοσιογράφοι, χωρίς περίθαλψη, χωρίς φάρμακα, χωρίς την επικούρησή τους, βρίσκονται στα όρια της παραφροσύνης. Αυτά πρέπει να γίνουν και άμεσα. Τα άλλα όλα, είναι σαχλαμάρες, ορισμένων, που κάθε διετία, λαμβάνουν την απάντηση στην πολιτική τους και εξακολουθούν να νομίζουν ότι ...υφίστανται.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου