Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΕΜΦΥΛΙΟΣ στην ΝΔ-Στα κάγκελα η ΔΑΚΕ μετα την «χυλόπιτα» Μητσοτακη να απαγορεύσει την παρουσία βουλευτών





Τους επιβραβεύουν στην Ευρώπη, τους ξεφτιλίζει ο Μητσοτάκης. Η ΔΑΚΕ ιδιωτικού Τομέα έγινε επίσημο μέλος της Ένωσης Χριστιανοδημοκρατικών συνδικάτων ως επιβράβευση ....
των αγώνων της. Έξω πάμε καλά. Στην Ελλάδα όμως; Είπαμε να μην ασχοληθούμε με τα κομματικά της ΝΔ, αλλά όπως μαθαίνουμε ο πόλεμος που άνοιξε με την ΔΑΚΕ ο Μητσοτάκης έχει κάνει έξαλλα τα μέλη της. Μπορεί δημόσια να μην εκφράζονται, αλλά σε ιδιωτικές συζητήσεις αυτά που λέγονται είναι αρκετά για τον Μητσοτάκη να διαγράψει τα 2/3 των στελεχών.

Η Ακροδεξιά του Μητσοτάκη δεν μπορεί να ανεχτεί απόψεις που ξεφεύγουν απο την πολιτική της «σοβαρής χρυσής αυγής» που εχουν επιλέξει. Ετσι με εντολή Μητσοτακη, όπως έγινε και φανερό απο τους παρόντες, απαγορεύτηκε σε ολη την κοινοβουλευτική ομαδα να δώσει παρόν στο συνέδριο ακομη κι αν εχει προσκληθεί και φυσικά και ο ίδιος ο προεδρος της ΝΔ έριξε πρώτος την χυλόπιτα.

Ο μόνος που δεν παραβρέθηκε μεν , τηρώντας της πειθαρχία, αλλά έστειλε μήνυμα, ήταν ο τέως Πρόεδρος Ευάγγελος Μεϊμαρακης.

Άλλωστε ειναι γνωστή η τακτική της Ακροδεξιάς του Μητσοτακη στο σε «ξεφτιλιζω» δημόσια μεχρι να αντιδράσεις απο ευθιξία και μετα σε καταγγείλω και σε διαγράφω για να βάλω στην θεση σου κάποια απο τα γνωστά περιτρίμματα που κινούνται μεταξύ Ακροδεξιάς και Νεοφιλελεύθερισμου.



Posted by netakias.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου