Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΣΤΑΤ, Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ




Μπέρδεμα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από το όριο. Η μόνη διέξοδος και ελπίδα διαφυγής θα ήταν η συναίνεση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων. Όχι συναίνεση, για να συγχωρεθεί η εγκληματική πολιτική της αριστεροδεξιάς κυβέρνησης,ούτε για να μην υποπέσει και σε άλλα .....ολέθρια σφάλματα η αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά γιατί θα έπρεπε να έχουν όλοι αντιληφθεί, το πολύ μικρό μέλλον, που έχουμε ως λαός, έως τον ...όλεθρο.
Οι Ευρωπαίοι δυνάστες μας, κατέδειξαν ξεκάθαρα, ότι δεν έχουν σχέδιο, ούτε φυσικά πρόκειται να συναινέσουν σε καμία ελάφρυνση του χρέους.
Θέλουν να γονατίσουν την χώρα και η άθλια πολιτική του Σύριζα και των ΑΝΕΛ,  μαζί με το εντελώς εκτός λογικής σφικταγκάλιασμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ότι θα έπρεπε να ...αποφεύγει τους το προσφέρει στο πιάτο.
Η Δικαιοσύνη, βρίσκεται κάπου στην μέση και δυστυχώς κατά πολλούς-η κριτική στις δικαστικές αποφάσεις, δεν θα πρέπει πλέον να αποφεύγεται, γιατί μόνον έτσι θα προστατευθεί η Δημοκρατία -σε ορισμένες περιπτώσεις άγεται και φέρεται, ανάλογα με τις άθλιες επικοινωνιακές πιέσεις και τα συμφέροντα.
Όλα αυτά, προϋπήρχαν της...ελληνικής νεότερης ιστορίας. Ωστόσο ποτέ, δεν ήταν τόσο ολοφάνερα και ξεκάθαρα. Αυτό προφανώς, δεν έχει κατανοήσει ούτε ο Σύριζα, ούτε η Νέα Δημοκρατία. Ο λαός είναι σε αδιέξοδο, γιατί βλέπει ότι λύση δεν υφίσταται. Κι αυτό του το εμφύσησαν εντελώς και το καλλιέργησαν, οι Ευρωπαίοι δυνάστες μας.
Η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, είναι ένα φωτεινό παράδειγμα, για το πως το άσπρο μπορεί να γίνει μαύρο, με την βοήθεια των μέσων ενημέρωσης. Μόνον ένας βλαξ, δεν αντιλαμβάνεται,  εάν διαβάσει προσεκτικά το τι ακριβώς συνέβη, με το φούσκωμα του χρέους -είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και ο Στουρνάρας μιλούσε για ελλείμματα ΔΕΚΟ που δεν έπρεπε να συνυπολογισθούν στο χρέος γιατί πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται αυτό
Αλλά είναι σίγουρο, ότι η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, δεν πρόκειται ποτέ να δικαιωθεί. Γιατί τότε θα πρέπει αν δεχθούν, επιτέλους, όσοι συναίνεσαν στα μνημόνια, ότι εγκλημάτισαν κατά της χώρας και βύθισαν στο χάος τις επόμενες γενιές. Ταυτόχρονα, θα πρέπει οι Ευρωπαίοι να δεχθούν ότι δέχθηκαν τα κάλπικα στοιχεία, για να γονατίσουν μια χώρα, αφού πρώτα την απομυζήσουν. Πιάσε το αυγό και κούρευ' το... Δεν πρόκειται να επιτευχθεί ποτέ τέτοια... επιτυχία του Δικαίου.


Υπό την έννοια αυτή, ελπίδες πλέον διαφυγής δεν υπάρχουν. Κανένας δεν θέλει να εμπλακεί  σε αυτόν τον όλεθρο της διαπλοκής, της προδοσίας και τους μίσους αλληλοσπαρασσόμενων Ελλήνων. Σύνηθες φαινόμενο, θα μου πείτε.. Ναι, αλλά δεν θα μπορεί για καιρό ακόμα, να αντέξει αυτή η Ελλάδα, που ...ποτέ δεν πεθαίνει... Κουράστηκε η έρμη...-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου