Τετάρτη, Ιουνίου 21, 2017

#SurvivorGR - Διαρροή Τώρα: Έχουμε τους δύο νικητές της ατομικής ασυλίας και ποιος αποχωρεί από το παιχνίδι! (Video)





Πιστοί στο ραντεβού μας στο athensmagazine.gr και σήμερα θα σας δώσουμε τι θα γίνει σε λίγη ώρα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, στο αγώνισμα που θα παρακολουθήσουμε μεταξύ των παικτών για την ατομική ασυλία, καθώς πλέον ....η αγωνία στο παιχνίδι κορυφώνεται και μιλάμε για το σημαντικότερο αγώνισμα που δίνουν οι παίκτες, αφού κανείς τους δεν θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι.



Απόψε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του athensmagazine.gr, θα παρακολουθήσουμε μία μάχη που θα μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το τέλος, με τους παίκτες να μάχονται σώμα με σώμα, προκειμένου να κρατήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.



Οι έγκυρες πληροφορίες του athensmagazine.gr, τσεκαρισμένες όπως πάντα από δύο και τρεις διαφορετικές πηγές, αναφέρουν ότι νικητές του αποψινού κρίσιμου αγωνίσματος ασυλίας, θα είναι ο Μάριος Πρίαμος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, σε ένα αγώνισμα που θα μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι τέλους.



Πάμε τώρα στην "ταμπακιέρα" της ιστορίας, στο πιο σημαντικό στοιχείο της βραδιάς, που είναι φυσικά η αποχώρηση που θα παρακολουθήσουμε. Σας ενημερώνουμε λοιπόν, έχοντας πάντα το έγκυρο και έγκαιρο ρεπορτάζ, πως από το παιχνίδι σήμερα θα αποχωρήσει η Σάρα, κάτι για το οποίο σας είχαμε προϊδεάσει από νωρίς.

Δείτε τα πρώτα πλάνα του αγωνίσματος, στο athensmagazine.gr:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου