Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017

Μεροκάματο θανάτου για 23χρονο ντελιβερά




Τον παρέσυρε αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα
Ο 23χρονος Γιάννης μόλις είχε παραδώσει μία παραγγελία και επέστρεφε με το μηχανάκι του στο μαγαζί που μόλις είχαν ανοίξει με την αδερφή του, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Σε ένα δρόμο στο Γαλάτσι από τον οποίο περνούσε..... καθημερινά, άφησε την τελευταία του πνοή ο 23χρονος ντελιβεράς, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα για να μπει σε πάρκινγκ.

Ήταν απόγευμα Δευτέρας, όταν ο 23χρονος Γιάννης παρέδωσε μία παραγγελία και επέστρεφε με το μηχανάκι του στο μαγαζί που μόλις είχε ανοίξει με την αδερφή του, προκειμένου να συνεχίσει την εργασία του.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια... Στην οδό Παπαφλέσσα, στον αριθμό 58, και ενώ ο νεαρός κατευθυνόταν προς το μαγαζί, ένα αυτοκίνητο από το άλλο ρεύμα πέρασε τη διαχωριστική γραμμή θέλοντας να στρίψει και να μπει σε πάρκινγκ πολυκατοικίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση από την οδό Αγίας Ειρήνης προς τη Χριστιανουπόλεως και στην προσπάθειά του να στρίψει αριστερά για να εισέλθει σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας συγκρούστηκε με το μηχανάκι που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την ΕΥΔΑΠ.

Το αυτοκίνητο χτύπησε με σφοδρότητα το μηχανάκι και αμέσως όσοι βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν να βοηθήσουν τον νεαρό και να ειδοποιήσουν ασθενοφόρο! Το ΕΚΑΒ ήρθε σε περίπου 15 λεπτά και οι διασώστες έδωσαν μάχη για να κρατήσουν τον τραυματία στη ζωή κάτι που δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό. Ο 23χρονος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δεν φορούσε κράνος.

Ο άτυχος νέος πριν λίγο καιρό είχε ανοίξει μαγαζί fast food με την αδερφή του στην περιοχή των Κρητικών στο Γαλάτσι, σε μία προσπάθεια να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Συγγενείς και φίλοι του βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ενώ η αδελφή του δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια της και μάλιστα την ώρα που με τον αδερφό της άνοιγαν επαγγελματικά τα «φτερά» τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου