Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017

Πρέβεζα: Πέθανε η 27χρονη που είχε χτυπηθεί με σκεπάρνι από τον σύζυγό της (ΒΙΝΤΕΟ)





Υπέστη και λοίμωξη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων
Πατέρας 27χρονης: «Πώς να εξηγήσεις στο παιδάκι ότι δεν θα ξαναδεί τη μαμά του;»

Την 27χρονη από τον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας, είχε χτυπήσει πολλές φορές με σκεπάρνι ο σύζυγος της, στο κεφάλι και τον αυχένα, το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου στο σπίτι τους στην Πέτρα Πρέβεζας
Την τελευταία της πνοή, μετά από περίπου ένα μήνα ...
νοσηλείας, άφησε η 27χρονη Λιάνα Λαζάρου, μητέρα ενός τρίχρονου κοριτσιού, η οποία είχε χτυπηθεί πολλές φορές στο κεφάλι με σκεπάρνι από τον σύζυγό της.

Την 27χρονη, με καταγωγή από τον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας, είχε χτυπήσει πολλές φορές με σκεπάρνι ο σύζυγος της, στο κεφάλι και τον αυχένα, το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου στο σπίτι τους στην Πέτρα Πρέβεζας.

Είχε προσπαθήσει να την πνίξει όταν του είπε να χωρίσουν, είχε πει ο πατέρας της 27χρονης. Ο ίδιος είχε προσπαθήσει να του μιλήσει για την συμπεριφορά του απέναντι στην κόρη του, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα: «Την είχε απομονώσει την κόρη μου, την κρατούσε μέσα στο σπίτι. Τον είχα πιάσει και του είχα πει «γιατί της φέρεσαι έτσι και την χτυπάς;» και μου είχε πει «εσύ να μην ανακατεύεσαι. γυναίκα μου είναι!».


Σύμφωνα με το prevezatoday.gr, νοσηλεύθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χατζηκώστα των Ιωαννίνων, όπου οι γιατροί αντιμετώπισαν με επιτυχία τα τραύματά της. Όταν βγήκε από την εντατική, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Εκεί, προσεβλήθη από ιό και ξαναμπήκε στην εντατική μονάδα, αλλά δυστυχώς η άτυχη κοπέλα έφυγε από τη ζωή.

Συγγενείς και κάτοικοι του χωριού που γνώριζαν πολύ καλά τον 34χρονο μιλούν για έναν οξύθυμο και βίαιο χαρακτήρα.



Η αδερφή της κοπέλας είχε περιγράψει όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ, όπως της τα μετέφεραν. «Ήταν μαζί με μία φίλη της στο σπίτι και το παιδί. Όταν πήγε αυτός στο σπίτι ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Η φίλη της πήρε το παιδί γιατί φοβήθηκε και έτρεξε να κρυφτεί. Αυτός έμεινε μόνος του με την αδερφή μου και έκανε ότι έκανε», είχε πει.


Ο σύζυγός της βρίσκεται προφυλακισμένος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.






Δείτε βίντεο:
Πρέβεζα: Πέθανε η 27χρονη που είχε χτυπηθεί με σκεπάρνι από τον σύζυγό της


Θρήνος για την άτυχη Λιάνα Λαζάρου, μητέρα ενός τρίχρονου κοριτσιού, την οποία είχε χτυπήσει ο σύζυγός της με σκεπάρνι πολλές φορές, στο κεφάλι και τον αυχένα, και υπέκυψε μετά από ένα μήνα νοσηλείας

Το αμείλικτο ερώτημα πώς να εξηγήσεις σε ένα τρίχρονο παιδάκι ότι δεν θα ξαναδεί τη μαμά του κατατρώει την οικογένεια της 27χρονης Λιάνας Λαζάρου. Η άτυχη κοπέλα υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα που της είχε καταφέρει με σκεπάρνι στο κεφάλι και τον αυχένα ο σύζυγός της. Η οικογενειακή τραγωδία είχε εκτυλιχθεί το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου στο σπίτι του ζευγαριού στην Πέτρα Πρέβεζας.

Ο πατέρας της Λιάνας, μητέρας ενός τρίχρονου κοριτσιού, μιλά συντετριμμένος, στο protothema.gr, για το θάνατο της κόρης του. «Δεν έχω λόγια. Η Λιάνα μου, το παιδί μου, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Πέθανε και άφησε ορφανό το παιδάκι της. Είναι τριών χρόνων και ζητάει τη μανούλα του. Πώς να εξηγήσεις σε αυτό το παιδάκι ότι δεν θα ξαναδεί τη μαμά του;» λέει ο πατέρας της άτυχης 27χρονης , κ. Σωτήρης Λάζαρος.

Και συνεχίζει απαρηγόρητος: «Πάλεψε πάρα πολύ με τα τραύματά της. Έδειχνε σημάδια βελτίωσης, οι γιατροί την έβγαλαν από την εντατική και όλοι πιστεύαμε ότι η κόρη μου θα ζήσει και ότι θα ξαναγυρίσει και πάλι κοντά μας, κοντά στο παιδί της. Δυστυχώς όμως, όταν βγήκε από την εντατική. Κόλλησε ενδοσοκομειακή λοίμωξη και χτες το μεσημέρι πέθανε. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν η κόρη μου, δεν της άξιζε τέτοιο τέλος».

Για τον τραγικό θάνατο της Λιάνας Λαζάρου, μίλησε στο protothema.gr, και στενός συγγενής της 27χρονης: «Πέθανε η Λιάνα μας και ζει αυτός που έκανε το έγκλημα. Είναι άδικο από τον ίδιο το Θεό. Είχε κάνει τόσες κλοπές, τόσα παραπτώματα. Τσακωνόταν με όλο το χωριό. Αυτός ο άνθρωπος έδειρε πριν ένα χρόνο τον υποδιοικητή της αστυνομίας της Φιλιππιάδας και τώρα σκότωσε και την Λιάνα μας. Τραγικό λάθος που τον είχαν βγάλει τότε έξω οι δικηγόροι και ο Εισαγγελέας».

«Δυστυχώς το κορίτσι υπέκυψε στα τραύματά του μετά από μία μεγάλη μάχη που έδωσε με το θάνατο. Η Λιάνα βρίσκεται στην αγκαλιά του Θεού. Η Δικαιοσύνη θα αποδώσει το δικό της δίκιο και ο Θεός το δικό του» λέει, στο protothema.gr, o δικηγόρος της οικογενείας Χαράλαμπος Αποστολίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου