Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2017

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ




Είναι σαφές ότι εάν δεν συμβεί κάτι το πολύ έκτακτο -που δεν φαίνεται στον ορίζοντα- οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της θητείας της κυβέρνησης, παρά τα όσα αμπελοφιλοσοφικά, τάιζε ο Κυριάκος και οι συν αυτώ το πόπολο. Όλοι λοιπόν, θέλουμε να φύγει ο Σύριζα. Με την πορεία που έχει η ...παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, υπάρχει και πιθανότητα το αυτονόητο να μην συμβεί.

Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να αλλάξει την φυσιογνωμία ενός κόμματος. Και το κάνει πεισματικά, γιατί θέλει να αφήσει την προσωπική του σφραγίδα, αγνοώντας αγώνες ετών και έργο πολύπλευρο.

Έτσι ορισμένοι αντιδρούν. Στο πυρ το εξώτερο. Ήδη τα διαπλεκόμενα, ξεκίνησαν τον αγώνα τους και ψάχνουν τους διαφωνούντες, για να τους κράξουν, να τους παρουσιάσουν ως εμπόδια στην ανέλιξη, τρομάρα τους, του Κυριάκου.

Δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφήνει την Νέα Δημοκρατία στάσιμη, μετεξεταστέα, δεν εισπράττει από την φθορά του Σύριζα κι αυτό, το αναγνωρίζουν όλοι. Δεν έχει όραμα ο Κυριάκος, παρά μόνον προσωπικές φιλοδοξίες.

Έτσι σε λίγο, θα διαβάσετε πρωτοσέλιδα, αναρτήσεις και θέματα στην τηλεόραση... για τους αντάρτες, που κτυπούν τον Μητσοτάκη, γιατί δήθεν, δεν θελουν να πέσει ο Σύριζα.

Ανοησίες αδιάβαστων, που δεν βλέπουν(;) ότι οι διαφωνούντες, επιθυμούν περισσότερο να πέσει ο Σύριζα, από εκείνους που συμφωνούν με τον Κυριάκο. Απλώς προβλέπουν και όχι άδικα, το...άδικο τέλος της παρένθεσης Κυριάκου-Φώφης-Γιωργάκη.
Θα είναι το ολοκληρωτικό τέλος.

Γι αυτό, αφήστε τους διαφωνούντες να αντιδράσουν. Είναι για το καλό της παράταξης και του τόπου. Δεν είναι πρόβατα οι ψηφοφόροι, σκεπτόμενοι άνθρωποι είναι και αντιλαμβάνονται τι γίνεται. Δεν είναι αυτοσκοπός να πέσει ο Σύριζα και να έλθει η Νέα Δημοκρατία ως παρένθεση, αφού τίποτα δεν έχει να παρουσιάσει, με προτάσεις και όραμα. Το θέμα είναι, να σταθεί η παράταξη όρθια στα πόδια της, για να βοηθήσει τον τόπο. Και όρθια, με δεκανίκια περίπτερα, την Φώφη και τον Γιωργάκη, δεν το βλέπουμε να βοηθά τον τόπο, αλλά τον Κυριάκο, που θα γίνει ένας ακόμα συγκυβερνήτης, μετά τον Αντώνη. Και πολύ φοβόμαστε, ότι θα έχει την ίδια τύχη, με αυτόν. Αξίζει λοιπόν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου