Δευτέρα, Ιουλίου 17, 2017

Πέθανε ο πυροσβέστης που είχε τραυματισθεί στο Ζευγολατιό. Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου

Θρήνος για τον 33χρονο πυροσβέστη Αριστείδη Μουζακίτη. Υπέκυψε στα τραύματά του


Κατέληξε στις 07: 40 το πρωί της Δευτέρας, ο 33χρονος δόκιμος ανθυποπυραγός Μουζακίτης Αριστείδης, που είχε τραυματισθεί στην πυρκαγιά που ξέσπασε στις 13 Ιουλίου, στο Ζευγολατιό Κορινθίας και νοσηλευόταν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας....


Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1984 στην Κέρκυρα, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2014, ενώ εισήχθη στη Σχολή Ανθυποπυραγών το Σεπτέμβριο του 2015 και ήταν άγαμος.

Την ίδια ημέρα τραυματίσθηκαν άλλοι δύο πυροσβέστες, ότανανατράπηκε ρυμούλκα αγροτικού μηχανήματος με το οποίο επιχείρησαν να προσεγγίσουν το μέτωπο της πυρκαγιάς. Οι δύο πυροσβέστες συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Κορίνθου.


Τα συλλυπητήριά τους στους οικείους τους πυροσβέστη εξέφρασαν το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το ΚΚΕ.

Επικοινωνία Παυλόπουλου με τους γονείς του εκλιπόντος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, εξέφρασε τηλεφωνικώς θερμά συλλυπητήρια στους γονείς του Δόκιμου Ανθυποπυραγού, Αριστείδη Μουζακίτη.

Τα συλλυπητήρια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια του δόκιμου ανθυποπυραγού.

«Η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με βαθιά οδύνη εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Δόκιμου Ανθυποπυραγού Αριστείδη Μουζακίτη που έχασε την ζωή του στην ώρα εκτέλεσης του καθήκοντός του προς την κοινωνία.

Η αυταπάρνηση με την οποία υπηρέτησε το κοινωνικό σύνολο αποτελεί λαμπρό παράδειγμα το οποίο οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους οικείους και το Πυροσβεστικό Σώμα, ως φόρο τιμής στη μνήμη ενός ανθρώπου που τίμησε την κοινωνική του αποστολή.

Υποκλινόμαστε στη μνήμη του και στεκόμαστε δίπλα στην οικογένειά του και τους συναδέλφους του», ανέφερε το υπ. Προστασίας του Πολίτη.


Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του πυροσβέστη στο Ζευγολατιό Κορινθίας εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου πυροσβέστη, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην προσπάθειά του για την κατάσβεση πυρκαγιάς στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Το τραγικό γεγονός επιβεβαιώνει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα. Για μια ακόμη φορά το ΚΚΕ τονίζει την αναγκαιότητα, τώρα, για έκτακτη, πρόσθετη, χρηματοδότηση του Πυροσβεστικού Σώματος για την αντιμετώπιση των οξυμμένων προβλημάτων, που αντιμετωπίζει το προσωπικό ιδιαίτερα κατά την αντιπυρική περίοδο» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου