Κυριακή, Ιουλίου 16, 2017

Κυριακάτικη σύγκρουση για ΑΝ. ΕΛΛ. - Ποτάμι...




Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε μεταξύ Ανεξάρτητων Ελλήνων και Ποταμιού. Το κόμμα του...

Σταύρου Θεοδωράκη εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Πάνου Καμμένου με τους ΑΝ. ΕΛΛ. Να απαντούν σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.

Το Ποτάμι ζήτησε από τους 144 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν θέση για τις απόψεις του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας στο θέμα των Σκοπίων.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

Ο νταραβεριτζής των off shore, μεσολαβητής των ισοβιτών, συνεταίρος του κ. Τσίπρα συνεχίζει να παραληρεί και τολμάει μάλιστα να μιλάει περί διαπλοκής. Τον αφήνουμε στη φαιδρότητά του. Ζητάμε όμως από τους 144 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μια καθαρή απάντηση:

Συμφωνούν με τις απόψεις του ακροδεξιού ψεκασμένου κ. Καμμένου για την ονομασία των Σκοπίων; Ως πότε θα σκύβουν το κεφάλι και ποιες άλλες θέσεις θα ξεπουλήσουν ακόμη για να μη τους θυμώσει ο υπουργός τους;

ΥΓ. Έχει τόσο θράσος ο κ. Καμμένος να μιλά για τον Παπαντωνίου όταν είναι γνωστό σε όλους ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε στη Βουλή τους λογαριασμούς του και όταν το Ποτάμι ψήφισε στη Βουλή να συνεχιστεί η έρευνα, τη στιγμή που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ψήφισαν να σταματήσει. Το θράσος δεν έχει όρια.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απάντησε σε πολύ υψηλούς τόνους χαρακτηρίζοντας τον Σταύρο Θεοδωράκη «σκόουκμαν της διαπλοκής» και κατηγορώντας τον ότι σφύριζε αδιάφορα για τα σκάνδαλα των εξοπλιστικών.

Αναλυτικά:

Πάρα πολύ αργά αντιλήφθηκε ο σπόουκμαν της διαπλοκής τα σκάνδαλα των εξοπλιστικών της περιόδου Σημίτη, τον οποίο θαυμάζει. Όταν βοούσαν και οι πέτρες, σφύριζε αδιάφορα. Κατά τα λοιπά, αφήνουμε τον ημιαγράμματο αρχηγίσκο του Ποταμιού στην ημιμάθεια και τη φαιδρότητα του παραληρήματός του...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου