Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017

Στην Ελλάδα της εξαθλίωσης ο υπουργός Οικονομικών παίζει ρακετούλα και φωτογραφίζεται με τους ιθαγενείς της Γερμανικής αποικίας

 
Ο υπάλληλος του Σόιμπλε στην Ελλάδα, έχει κάθε λόγο να είναι χαλαρός και να το δείχνει – Θα μπορούσε να πάει σε κάποια ερημική παραλία και να παίξει ρακέτες χωρίς να τον δει κανείς! Αυτός όμως επέλεξε να δείξει πόσο ικανοποιημένος...
και αριστερός είναι! Πόσο πολύ τα έχει καταφέρει στη σωτηρία της Ελλάδας αφού συνεχίζει το καταστροφικό έργου του ΣαμαροΒενιζέλου και του Παπανδρέου! Χαλαρά…«Ρεσιτάλ» ρακέτας έδωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος μετά από τις αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις για το κλείσιμο της αξιολόγησης, έδωσε ολιγοήμερο ρεπό στον εαυτό και πήγε διακοπές.

Ο κ. Τσακαλώτος βρέθηκε στην περιοχή με την οικογένειά του, καλεσμένος του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Θοδωρή Μιχόπουλου.

Φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το ilialive.gr εμφανίζουν τον υπουργό Οικονομικών στην παραλία της Κουρούτας, να απολαμβάνει παιχνίδια στην άμμο όπως ρακέτες και βόλεϊ.

«Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την εκταμίευση της δόσης το μεσημέρι της Παρασκευής, έδωσα άδεια 48 ωρών στον εαυτό μου για να ξεκουραστώ. Αν και η καταγωγή μου είναι από την Πρέβεζα, επέλεξα την Ηλεία και τον Πύργο γιατί με την περιοχή σας με δένουν δεσμοί οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στον ευρύ κόσμο», ήταν η λιτή δήλωσή του στην εφημερίδα «Πατρίς» και στο patrisnews.com.

Με την επίσκεψή του στην Ηλεία, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εκπλήρωσε μια πολυετή επιθυμία του και σ’ αυτό συνέβαλε ο στενός του φίλος, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Θοδωρής Μιχόπουλος, που τον προσκάλεσε και είναι αυτός που τον συνοδεύει σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του κατά την παραμονή του στην περιοχή της Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου