Πέμπτη, Ιουλίου 20, 2017

Ο ΠτΔ και οι «περίεργοι» επικριτές του



Εχθές ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε ταφόπλακα στις ονειρώξεις της Τουρκίας περί αποστρατιωτικοποιημένου Αιγαίου.
Με στρατιωτικά μέσα μαζί με τον αρχηγό του στρατεύματος και τον ΥΕΘΑ επισκέφτηκε μέχρι και το τελευταίο φυλάκιο στο ανατολικό Αιγαίο. Αγαθονήσι Φαρμακονήσι, και αλλά μετερίζια που τα γεράκια της Άγκυρας ήθελα να αποστρατιωτικοποιηθούν! Αυτή η ενέργεια του Προέδρου, που για πολλοστή φορά επισκέφθηκε τους ακρίτες μας, είναι σαρωτική και υψίστης εθνικής σημασίας.
Και κάπου εδώ ξεκινούν τα «περίεργα». Λαθρόβια αδιαφανούς χρηματοδότησης, ιστοσελίδες που υμνούν τον Μητσοτάκη, τον Βενιζέλο, τον Μαρινάκη, όπως θα υμνούσαν τον Άκη και τον Βγενόπουλο, άλλες περίεργες πένες με έφεση στην προστασία εμπόρων τουρκικής ηρωίνης και φυσικά τα απόβλητα του εκσυγχρονισμού, βγαίνουν και κατακεραυνώνουν τον Πρόεδρο μιλώντας για «ταξιδάκια»! Στην γραμμή του τουρκικού βαθέως κράτους δηλαδή!
Δεν σταματούν όμως μόνο εκεί. Έχουν το θράσος να απαιτούν από τον Πρόεδρο να παρέμβει στην δήθεν διαμάχη κυβέρνησης – δικαιοσύνης! Δηλαδή να παρανομήσει και να παραβεί τον θεσμικό του ρόλο εις διπλούν! Και απέναντι από την εκτελεστική και την νομοθετική εξουσία.
Και το ζητούν ποιοί; Αυτοί που αποθέωναν τον Στεφανόπουλο όταν ο Σημίτης του είχε απαγορεύσει να βλέπει τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο! Δηλαδή, αυτοί που αποθέωναν τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας επειδή παρέβαινε βάναυσα τον θεσμικό του ρόλο, δείχνοντας πρωτοφανή ασέβεια στους θεσμούς και καταπατώντας κάθε έννοια του θεσμικού του ρόλου, εγκαλούν σήμερα τον Προκόπη Παυλόπουλο επειδή τηρεί στο ακέραιο τα καθήκοντα του!
Μα μήπως οι ίδιοι δεν ήταν που αποθέωναν τον Κωστή Στεφανόπουλο επειδή δεχόταν στο γραφείο του μέχρι και τον Λευτέρη Πανταζή, αλλά σήμερα εγκαλούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επειδή είδε τον Ρουβά και την σύζυγό του; Τέτοια υποκρισία!
Όπως και ναχει, είτε επίορκοι, είτε εμμονικοί, είτε αδιαφανούς χρηματοδότησης, όποια και να είναι τα κίνητρα αυτόν που επιτίθενται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η αλήθεια είναι μία: Ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει βάλει τόσο ψηλά τον πήχυ, που κάτι Σαμαράδες και Βενιζέλο, δεν θα μπορούσαν να περάσουν την πόρτα του Προεδρικού ούτε ως Ντελίβερι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου