Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2017

Έγκλημα στο Κορωπί: Συγκλονίζει η κατάθεση της ψυχολόγου. Τα παιδιά έτρεμαν




Συγκλονίζει η κατάθεση της ψυχολόγου της αστυνομίας η οποία μίλησε με τα δύο ανήλικα παιδιά της Θεοδώρας, που μαχαιρώθηκε από την σύντροφο του πρώην άντρα της στο Κορωπί. Η γυναίκα ήδη από το βράδυ του φονικού βρέθηκε με τα δύο αγόρια, ηλικίας 13 και 11 ετών, τα οποία... ήταν μπροστά στο χαμό της μητέρας τους.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η ψυχολόγος επεσήμανε ότι η συζήτηση έγινε πριν τα παιδιά ενημερωθούν ότι η μητέρα τους έχει ξεψυχήσει. "Τα παιδιά ήταν παγωμένα παρά την ζεστή βραδιά , έτρεμαν...Το μικρό ήταν κουρνιασμένο αλλά ο μεγάλος ήταν ένα παιδί με φοβερή συγκρότηση και δομή" περιέγραψε η μάρτυρας και συνέχισε: "ο μεγάλος είχε όλη την πληροφορία χωρίς να έχει ζητήσει να μάθει. Σιωπηλά είχε πλήρη εικόνα χωρίς κανένας να του έχει μιλήσει ανοιχτά. Μου έδωσε την εικόνα ότι δεν εξέλαβε ως κάτι σοκαριστικό αυτό που συνέβη. Ήταν μια γυναίκα που είχε ξανακάνει κακό στη μαμά μου".

Μάλιστα, ο μεγαλύτερος γιος της είπε ότι γνώριζα την κατηγορούμενη, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που την είχα δει. Όπως κατέθεσε, τα αγόρια την είχαν δει μια φορά να κρατά ένα μπιτόνι και να απειλεί ότι θα τους κάψει και ακόμα μία "όταν η μητέρα του φορούσε κολάρο γιατί τη χτύπησε".

Ανατριχιαστική ήταν η περιγραφή του φονικού μέσα από τα μάτια των δύο παιδιών, όπως την μετέφερε η ψυχολόγος. Το θύμα, ανέφερε η μάρτυρας, πότιζε όταν άκουσαν φωνές, έτρεξαν και είδαν "μια γυναίκα πάνω από τη μαμά τους να κρατάει ένα μαχαίρι και κηλίδες αίματος στην αυλή". Στη συνέχεια τα παιδιά προσπάθησαν να πάρουν το μαχαίρι και ο ένας τα κατάφερε: "τότε εμφανίστηκε ο πατέρας τους, έβαλαν τη μαμά τους στο αυτοκίνητο του και έφυγαν".

Παράλληλα, της εξιστόρησαν ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε ένα μωρό, το οποίο δεν ήταν άλλο από το παιδί της κατηγορούμενης με τον πατέρα τους. Η περιγραφή της γύρω από τα λόγια του αγοριού έκανε τους συγγενείς του θύματος να ξεσπάσουν σε κλάματα. "Συγκλονίστηκα όταν άκουσα το παιδί να μου λέει πως πιστεύει ότι το μωρό στο αυτοκίνητο πρέπει να είναι αδελφάκι του" είπε η ψυχολόγος και πρόσθεσε: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που το παιδί μου είπε 'σκέφτομαι ότι δεν φταίει ούτε αυτό και ότι θα ζήσει όλα όσα έζησα και εγώ'".

"Το θύμα είχε φόβο"

Στο βήμα του μάρτυρας βρέθηκε και η δικηγόρος του θύματος, η οποία είχε χειριστεί την υπόθεση του διαζυγίου του θύματος. Η μάρτυρας μίλησε για απειλητικά τηλεφωνήματα, επεισόδια, ακραίοι καυγάδες που έφτασαν μέχρι το αυτόφωρο, υποστηρίζοντας πως η κατηγορούμενη μισούσε την άτυχη Θεοδώρα.

"Το θύμα είχε φόβο για το πού μπορεί να φτάσει αυτή η γυναίκα, πίστευε ότι θα κάνει κακό. Πιστεύω ότι η κατηγορουμένη είχε μίσος για το θύμα, τη θεωρούσε εμπόδιο στο να ζήσει τον ερωτά της με το Γιάννη. Πιστεύω ότι φοβόταν μήπως ο Γιάννης ξαναγυρίσει στη γυναίκα του γιατί ήταν πολύ καλύτερή της" είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος.







news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου