Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017

Υπόθεση φρίκης στις ΗΠΑ: Τιμωρούσε με ηλεκτροσόκ τα παιδιά της συζύγου του




Στο Μιζούρι

Ο 22χρονος παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι χρησιμοποιούσε τέιζερ για να τα... παραδειγματίσει
Ένα ζευγάρι Αμερικανών από το Μιζούρι προσήχθη ενώπιον της δικαιοσύνης αφού ....
ο άνδρας παραδέχθηκε ότι χρησιμοποιούσε ένα τέιζερ — ένα όπλο που προκαλεί ηλεκτροσόκ — για να πειθαρχεί τα τρία μικρά παιδιά της συζύγου του.

Ο Γκέιλ Επλ, 22 ετών, κατηγορείται ότι έκανε ηλεκτροσόκ σε ένα κοριτσάκι δύο ετών και δύο δίδυμα ενός έτους. Τα τρία παιδιά είναι της συζύγου του, της Σέλμπι Κράμπτρι, 21 ετών, γράφει η εφημερίδα News Leader του Σπρίνγκφιλντ, στην καρδιά των ΗΠΑ.

Η κτηνωδία του Επλ αποκαλύφθηκε χάρη σε μια μπέιμπι σίτερ που παρατήρησε οιδήματα και καψίματα στο δέρμα των μωρών ενώ τα φρόντιζε. Διαμαρτυρήθηκε με έντονο τρόπο στους γονείς, καταγράφοντας κρυφά τις αντιδράσεις τους. «Ναι, ξέρω ότι δεν έπρεπε. Αλλά δεν τα πειράζει, είναι ένα πιστόλι που προκαλεί παράλυση», δικαιολογήθηκε ο Γκέιλ Επλ.

Η μητέρα από την πλευρά της παραδέχθηκε ότι δεν κατήγγειλε τον σύζυγό της ούτε πήγε τα παιδιά στο νοσοκομείο διότι φοβόταν ότι θα της τα έπαιρναν. Ο Επλ κατηγορείται για πολλαπλά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων και η Κράμπτρι διώκεται διότι έθεσε τα παιδιά σε κίνδυνο. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν επισύρουν έως και επτά χρόνια κάθειρξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου