Κυριακή, Ιουλίου 02, 2017

Προδοσία στον Καραμανλή! Μητσοτάκης για το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ: δύναμη λογικής!!!

 

 
Απίστευτη αθλιότητα στον πατριώτη Κώστα Καραμανλή που έπεσε από το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ για να ξεπουληθεί η χώρα – χωρίς αντιστάσεις – στα Μνημόνια!!!
Ο Μητσοτάκης έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στον Καραμανλισμό και την πατρίδα, ξέπλυνε το βρομερό ΠΑΣΟΚ! Ξέπλυνε το ΠΑΣΟΚ και τους νταβατζήδες που πολεμούσαν για χρόνια τον Κώστα Καραμανλή για να παραδώσουν την Ελλάδα στους δανειστές και τις ξένες Τράπεζες! Στην υποδούλωση για 100 χρόνια!



Διαβάστε τη διαρροή του Μητσοτάκη για να δικαιολογήσει την παρουσία του και τα λεγόμενά του στο Συνέδριο των υπόδικων και καταδικασμένων για σκάνδαλα:

«Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δεν εμπεριείχε μόνο το στοιχείο της πολιτικής αβρότητας που υπάρχει με την επικεφαλής της, Φώφη Γεννηματά.

Στόχος του προέδρου της ΝΔ, που δεν θέλησε να εκπροσωπηθεί, ως είθισται από κάποιο στέλεχος του κόμματός του, αλλά παρέστη ο ίδιος, ήταν να στείλει ένα σαφές μήνυμα συναντίληψης των δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου, με επίκεντρο το αντικυβερνητικό μέτωπο που συγκροτείται απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως σημείωνε στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη​ στο newpost.gr, o αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θεωρεί ότι «τις δυνάμεις της λογικής τις ενώνουν κοινές αρχές και αξίες απέναντι στον αυταρχισμό του ΣΥΡΙΖΑ».

Η παρουσία του κ. Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΔΗ.ΣΥΜ. ήρθε λίγες μέρες μετά την πόρτα που έκλεισε και μάλιστα πάνω στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα, η κα Γεννηματά με σκληρή γλώσσα στο Μέγαρο Μαξίμου. Άλλωστε οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν δεξαμενή τόσο για τη ΝΔ, όσο και για το ΠΑΣΟΚ.

Η μεν οδός Πειραιώς θέλει να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους που πήγαν στον κ. Τσίπρα γιατί είχαν απογοητευτεί από χειρισμούς της κυβέρνησης Σαμαρά, π.χ. στον ΕΝΦΙΑ και είδαν τις προσδοκίες τους να καταρρέουν από τα ψέματα του πρωθυπουργού, η δε Χαριλάου Τρικούπη να επαναπατρίσει τους παλιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που είδαν την Κουμουνδούρου σα σημαία ευκαιρίας.

Στο στόχαστρο του κ. Μηστοτάκη δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν είναι και η επόμενη μέρα. Όλες οι τελευταίες μετρήσεις δείχνουν ότι η ΝΔ θα είναι με τεράστια διαφορά, το πρώτο κόμμα και η αυτοδυναμία παραμένει ζητούμενο.

Ωστόσο, για κάθε ενδεχόμενο θα πρέπει να αναζητηθεί και κυβερνητικός εταίρος, με την κα Γεννηματά, να συζητείται όλο και πιο συχνά στα γαλάζια πηγαδάκια.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, πάντως είχε παραστεί και στο συνέδριο του Ποταμιού πέρυσι. Βεβαίως το τι θα γίνει μετά τις εκλογές, θα εξαρτηθεί από τις ισορροπίες που θα διαμορφώσει το αποτέλεσμα της κάλπης. Τότε θα τεθούν σε πραγματική βάση και οι όποιες συζητήσεις για κυβερνητική συνεργασία.

Προς το παρόν, ο κ. Μητσοτάκης ετοιμάζει από τώρα το κυβερνητικό υπόβαθρο, όπως φάνηκε και από το κάλεσμα που έκανε στους ξένους επενδυτές, από το βήμα του Economist, να ετοιμάζονται να επενδύσουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα. Μάλιστα ανακοίνωσε ότι για να τους διευκολύνει θα συγκροτήσει ένα «Business Advisory Group».

Όμως, όπως ξεκαθάρισε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε επενδυτική πρωτοβουλία, αντίστοιχα θα φροντίσει να επιστρέψουν τα χρήματα στη χώρα. «Με το τέλος της πολιτικής κρίσης που θα έρθει με την καθαρή νίκη της μεγάλης παράταξης του αυτονόητου και της λογικής, τελειώνει και η ανοχή ή η δικαιολογία καλύτερα, ότι εδώ κάνουμε τις δουλειές, αλλά τα χρήματα τα κρατάμε έξω», δήλωσε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου