Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2017

Το προφίλ των αντιπάλων της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο Champions League



ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Παρτιζάν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα κληθούν να αποκλείσουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ αντίστοιχα στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League...

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου θα είναι κατά 99% η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο αφού οι Σέρβοι δύσκολα θα αποκλειστούν από την Μπούντουσνοστ στη ρεβάνς του υπέρ τους 2-0 από το πρώτο ματς.

Ο Μάριο Νίκολιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας και την θέση του πήρε ο έμπειρος Μίροσλαβ Τζούκιτς. Το πρωτάθλημα στην Σερβία ξεκινά στις 22 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει πως η Παρτιζάν θα έχει δώσει ένα ακόμη επίσημο παιχνίδι πριν πέσει στην πρώτη μάχη εντός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Οι «γκρομπάρι» έχασαν στο μεταγραφικό παζάρι δύο βασικά στελέχη. Τον κεντρικό αμυντικό Μιλένκοβιτς και τον μεσοεπιθετικό Βλάχοβιτς ενώ παραμένουν στο ρόστερ μέχρι στιγμής τουλάχιστον οι δύο περυσινοί αρχισκόρερ, Τζούρτζεβιτς και Λεονάρντο.

Δυνατή η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η αντίπαλος της ΑΕΚ σίγουρα δεν είναι αδύναμη ομάδα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τερμάτισε πέρυσι στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα υπό τις οδηγίες του Βίκτορ Γκοντσαρένκο, ο οποίος παραμένει και φέτος στην τεχνική της ηγεσία.

Αγωνίζεται με σύστημα 3-5-2, με τον Βασίλι Μπερεζούτσκι και τον Ιγκνασέβιτς να αποτελούν τα δύο βαριά κορμιά στην αμυντική της γραμμή.

Ξεχωρίζει στο κέντρο φυσικά η παρουσία του Άλαν Τζαγκόεφ αλλά και το γνωστού στους Έλληνες από την θητεία του στον ΠΑΟΚ, Μπίμπρας Νάτχο.



Πηγή: Το προφίλ των αντιπάλων της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο Champions League | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου