Δευτέρα, Ιουλίου 10, 2017

EΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ #SURVIVORGR – Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του (φώτο)





Ο Τουρκαλάς ""καναλάρχης και παραγωγός του Survivor, Acun Ilicaliβρέθηκε στην Ελλάδα με αφορμή τον τελικό του ελληνικού Survivor.


Φυσικά δεν ήρθε μόνος του, αλλά συνοδευόμενος ....από την 27χρονη καλλονή σύντροφό του Seyma Subasi, με την οποία απέκτησε την τέταρτη κόρη του.

Ποια είναι όμως η Seyma που έκλεψε την καρδιά του Acun Ilicali;
Στα 20 της χρόνια η Seyma τρέλανε τον Τούρκο καναλάρχη. Μάλιστα τα τουρκικά δημοσιεύματα στην αρχή δεν την είχαν πάρει με καλό μάτι, με κάποια να την αποκαλούν ξελογιάστρα. Υπήρχαν όμως κι αυτά που τη στήριζαν!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο τουρκικό «So you think you can dance» όταν εκείνη έντυνε τους παίκτες και τους παρουσιαστές ως ενδυματολόγος και μαζί και τον Acun Ilicali. Τότε εκείνος ήταν παντρεμένος με την δεύτερη σύζυγό του Zeynep, με την οποία έχει αποκτήσει δυο κόρες κι είχε ακόμη μια από την πρώτη του σύζυγο Seda, που είχε παντρευτεί το 1988.

Όταν μαθεύτηκε η σχέση του με την Seyma, η σύζυγός του τού ζήτησε διαζύγιο αλλά και μέρος της τεράστιας περιουσίας του. Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν μεταξύ τους, μέχρι που μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη της ξανθιάς καλλονής και με το διαζύγιο να βγαίνει με συνοπτικές διαδικασίες! Τώρα μαζί μεγαλώνουν την κόρη τους, Melisa και ενώ στην αρχή προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τώρα δεν κρύβουν τον έρωτά τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου