Τρίτη, Ιουλίου 25, 2017

Νέα στοιχεία για το τραγικό τροχαίο στην Κύμη: H 26χρονη εκτοξεύτηκε από το αυτοκίνητο




Πώς συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο
Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 26χρονης Κατερίνας
Σήμερα η κηδεία του Παναγιώτη Καρατζή

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας ....
για το πώς ακριβώς συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο στην Κύμη, που στέρησε τη ζωή από τρεις ανθρώπους.

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που έχασαν τη ζωή τους οι τρεις επιβαίνοντες.

Πώς συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο


Το tvstar.gr αναφέρει ότι το δυστύχημα, σύμφωνα με εκτιμήσεις πρέπει να έγινε στο μεσοδιάστημα από 7.30 μέχρι τις 8.00 το πρωί του Σαββάτου.

Το τζιπ ερχόταν από Αλιβέρι με προορισμό την Κύμη, όταν στην ευθεία του κεντρικού παραλιακού δρόμου εξετράπη, χτύπησε στο τσιμεντένιο κράσπεδο, αναποδογύρισε και σύρθηκε πάνω του για 20 περίπου μέτρα. Έπειτα έπεσε από ύψος 4μέτρων στην παραλία.

Οι πρώτοι που έφτασαν, Πολιτική Προστασία του δήμου, Πυροσβεστική, Αστυνομία και Λιμενικό, αντίκρισαν την κοπέλα έξω από το αυτοκίνητο και να επιπλέει νεκρή στα κύματα, τους δύο άντρες που καθόντουσαν πίσω μαζί της, καταπλακωμένους από την οροφή και τις σιδεριές του τζιπ, και τον οδηγό με τον συνοδηγό σε κατάσταση σοκ.

Ξέφυγαν τον κίνδυνο ο οδηγός και ο σύντροφος της 26χρονηςΟ 31χρονος οδηγός Χρήστος Καραβάς

Στο νοσοκομείο, έχοντας πλέον ξεφύγει τον κίνδυνο νοσηλεύονται ο οδηγός και σύντροφος της άτυχης 26χρονης και 31χρονος συνοδηγός του αυτοκινήτου.

Ο πρώτος βρίσκεται σε νοσοκομείο της Αθήνας ενώ ο δεύτερος στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 26χρονης Κατερίνας



Μέσα σε κλίμα θλίψης και βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε τη Δευτέρα στην Πυλία Μεσσηνίας η κηδεία της άτυχης Κατερίνας Χαραμάρα, η οποία σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στην Κύμη. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκκλησίακαι προσπάθησε να συμπαρασταθεί στους στενούς συγγενείς της άτυχης φοιτήτριας.

Η Κατερίνα ήταν ένα από τα τρία μέλη της παρέας των νέων που «έσβησαν» στο τροχαίο, το πρωί του Σαββάτου.



Η 26χρονη πριν μετακομίσει στην Κύμη λόγω του αρραβωνιαστικού της, βρισκόταν για χρόνια στην αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς σπούδαζε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Η 26χρονη πήρε το πτυχίο της το 2015.

Σήμερα η κηδεία του Παναγιώτη Καρατζή



Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του 38χρονου Παναγιώτη Καρατζή. Ήταν ο μεγαλύτερος της παρέας.

Το χρονικό

Το πρωί του Σαββάτου, ενώ η πενταμελής παρέα επέστρεφε από τη νυχτερινή της διασκέδαση από το Αλιβέρι προς την Κύμη, οδηγός έχασε τον έλεγχο και αφού χτύπησε στο κράσπεδο, το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου.



Η αστυνομία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 8:00 το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε κάτοικος της περιοχής, ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων, δεν είχε πληροφορηθεί για το τραγικό συμβάν και έπαιρνε τηλέφωνο τον γιο του ο οποίος δεν το σήκωνε καθώς ήταν νεκρός. Οι συντοπίτες του ήταν ενήμεροι ενώ εκείνος, ενημερώθηκε αργότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου