Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017

Live η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλά στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε κατά την ομιλία του ....
στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ την χαρακτήρισε «πολιτική παράγκα φτιαγμένη με λάσπη και ψέματα» που, τρίζει και κλονίζεται.

Δεν θα κουραστούμε να λέμε τι έγινε. Υποσχέθηκαν το τέλος της λιτότητας και σκίσιμο των μνημονίων και υπέγραψαν δυο μνημόνια. Εβαλαν μέτρα 14,2 δισ. σε βάρος μη προνομιούχων, είπε στη συνέχεια.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για χειραγώγηση της Δικαιοσύνης. «Θέλω να εκφράσω την εμπιστοσύνη μου στους Έλληνες λειτουργούς της Δικαιοσύνης. Είμαστε κοντά τους με το να είμαστε μακριά τους. Η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης δεν θα περάσει. Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να ταυτιστεί με τον κ. Καμμένο και τον κ. Πολάκη. Όλοι μαζί θα απολογηθούν, ανέφερε.

Εν ενεργεία πρωθυπουργός χαρακτηρίζει αποφάσεις του ΣτΕ «θεσμικό εμπόδιο». Είναι ωμή παραβίαση του Συντάγματος, τόνισε και υπενθύμισε ότι ο Πάνος Καμμένος συνομιλούσε με ισοβίτη και θα έπρεπε είτε να παραιτηθεί, είτε να αποπεμφθεί.

Η Ελλάδα ψάχνει διέξοδο, γιατί οι Ελληνες ξέρουν ότι η ζωή τους χειροτερεύει. «Είναι ώρα να σηκώσουμε τα μανίκια και να ξαναβγούμε στους δρόμους», είπε στα στελέχη της ΝΔ. Εμείς μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή, το ξέρουμε και το ξέρουν οι πολίτες.

Δείτε LIVE την ομιλία του








Πηγή: Live η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου