Δευτέρα, Ιουλίου 17, 2017

O ανάγωγος : Σάάάκη βγάλε και μια με τον Πρόεδρο!!!





Αχ, Σάκη μου, φοβάμαι ότι θα καταντήσεις ο Ντάνος του καλοκαιριού...

Κι εκεί που κάθομαι αμερόληπτος που λένε, ατενίζοντας τον Κορινθιακό, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει γεμίσει τσούχτρες – έχει και η θάλασσα τα νεύρα της – βλέπω στο twitter φωτογραφία του Σάκη Ρουβά και της Κάτια Ζυγούλη μαζί με τον Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο και μένω άλαλος ο ανάγωγος....

Δεν θέλω να γίνω μεροληπτικός, αλλά ποιο ήταν το θέμα της επίσημης, αυτής, συνάντησής τους; Γιατί αν δεν ήταν επίσημη, δεν θα συναντιόντουσαν εκεί, αλλά ούτε και φωτογραφία θα έβγαζαν, φορώντας όλοι τα καλά τους. Διότι ξαναντύθηκαν γαμπρός και νύφη για πάρτη του.

Πήγαν να του δώσουν κουφέτα; Πήγαν να τους πει πώς θα καταφέρει ο Σάκης να γίνει στο μέλλον Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Τον έστειλε ο Κυριάκος για να τον ανακατέψει στο πολιτικό γίγνεσθαι φωτογραφικώς, ώστε να τον κατεβάσει στις επόμενες εκλογές όπως λέγεται;


Αυτά σκέφτηκα αρχικά, αλλά στη συνέχεια άρχισα να τείνω προς μία τρίτη πιθανότητα. Ίσως πήγαν για να συμπληρώσουν το άλμπουμ του γάμου τους, να το δείχνουν από εδώ και από εκεί μετά γεμάτοι καμάρι. Τόσοι επίσημοι μέσα και να λείπει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Τι σκατά άλμπουμ θα βλέπουν τα παιδιά μας, Κάτια;;; Μια φορά παντρεύεται ο Σάκης, γατάκια του lifestyle.

Μ’ έπιασε, που λέτε, η ανάγωγη περιέργεια μου κι άρχισα, λοιπόν, να παίρνω τηλέφωνα Αθήνα για να μάθω τι και πώς. Αν δεν ενεργοποιήσω τις «πηγές» μου για τον γάμο του Σάκη, τότε για ποιον; Ε, λοιπόν έδωσα συγχαρητήρια στην αρρωστημένη φαντασία μου.

Δεν έπεσε πολύ έξω! Πήγαν, λέει, για να τους ευχηθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος για τον γάμο τους, επειδή δεν κατάφερε, λόγω υποχρεώσεων, να παραβρεθεί και το δώρο του ήταν μια φωτογραφία στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί του.

Πώς να το πάρω αυτό δεν ξέρω.
Σαν κατάντια ντυμένη με ακριβά ρούχα;
Όχι, όχι πολύ κακή σκέψη, δεν θα την ξανακάνω!
Φτου πιπέρι θα βάλω!

Αχ, Σάκη μου, φοβάμαι ότι θα καταντήσεις ο Ντάνος του καλοκαιριού και μαζί με την Κάτια σου, που την έχεις μετατρέψει σε Τζοαν Κόλινς της Δυναστείας σε μια Ελλάδα, που δεν ξέρω αν σας τα ‘πε ο Πρόεδρος, που έχουμε Αριστερά και μνημόνιο μαζί, θα γίνετε το περιφερόμενο ζευγάρι των όμορφων που όπου δουν πλούτο και δόξα μπουκάρουν και φωτογραφίζονται!

Επί ευκαιρία, ο Πρόεδρος θα δέχεται γενικά νεόνυμφους στο Προεδρικό Μέγαρο από γάμους που δεν προλαβαίνει να πάει;

Για δεν βάζει και κανένα εισιτήριο και τα έσοδα να πάνε σε κανά φιλανθρωπικό να δείχνουμε και ευαισθησία, ρε γαμώτο, ότι είμαστε ανθρώποι.

Υ.Γ.1: Οι καιροί αυτοί δεν αστειεύονται. Το κατάλαβαν καλά και ο Ξυδάκης με τον Φίλη που πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι. Έπεσε ο καφές και το μπουγέλο σύννεφο, καθώς πήγαν να συμμετάσχουν αυθορμήτως στην πορεία για την Ηριάννα.

Είναι μερικές φορές, να το πω κομψά, που ακόμα κι αν έχεις τις ίδιες απόψεις με κάποιους, αφήνεις να τις διαδηλώνουν αυτοί που κράτησαν και κρατούν μια απόλυτα ξεκάθαρη θέση στη ζωή και στην ιδεολογία τους.

Η πολιτική λερώνει, όπως ο καφές στα άσπρα μπλουζάκια.

Υ.Γ.2: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρήκε δουλειά, αν σας είχε φάει το άγχος. Μετά τη γνωστή επιτυχία που έκανε στον Alpha, βουλιάζοντας το κανάλι το σαββατοκύριακο, τη μάζεψε ο ANT1 να τη βάλει σε ριάλιτι.

Τελευταία αυτή δεν θα μείνει, το υπογράφω.

Γιατί θα πρέπει να βγαίνει και στα κανάλια να κλαίει που την αδίκησαν.Όποτε εκεί κατά τη μέση θα την σουτάρουν.

Να σοβαρευτούμε.

Υ.Γ.3: Φωτιά έχουν πάρει τις τελευταίες μέρες τα «εγχειρίδια του καλού νεοδημοκράτη» εκεί στην Πειραιώς, με μέλη και στελέχη του κόμματος να ξεσκονίζουν κάθε υποσημείωση, για να βρουν πού στο καλό λέει ότι η ομοφοβία και η τρανσφοβία δεν είναι πια ανεκτές.

Διότι είναι μεγάλο πλήγμα όταν έχεις μάθει από τον ντόκτορα Γιακούμ ότι η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική και ότι ανώμαλοι ομοφυλόφιλοι, τσατσάδες και πουτάνες ξαποστέλλονται στο πυρ το εξώτερο και έρχεται μία ωραία πρωίαο αρχηγός του κόμματός σου να σου ανατρέπει δεδομένα χρόνων. Παθαίνεις ένα κάποιο κοκομπλόκο.

Αλλά κι αυτός… ο Κουλης όλα κι όλα, το έκανε το άνοιγμά του στον χώρο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, έτσι για να δείξει την προοδευτικότητά του (ναι, είναι το ίδιο άτομο που έκανε αντιπρόεδρο της ΝΔ τον Άδωνη Γεωργιάδη) αλλά και για να μην τον πουν οπισθοδρομικό, το καμούφλαρε όμως καλά.

Ούτε προαναγγελίες, ούτε πολλά πολλά στο δελτίο τύπου. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για ειλικρινή διάλογο, στο πλαίσιο της επικοινωνίας που σταθερά επιδιώκει η Νέα Δημοκρατία με όλη την κοινωνία», αναφέρεται λιτά και απέριττα στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Πειραιώς. Μην το δει και κάνας Φορτσάκης και βγάλει φλύκταινες και μετά πώς θα βγαίνει στα κανάλια να λέει ότι είναι ντροπή να συμμετέχουν αστυνομικοί στο Athens Pride.

Και γενικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν εξέθεσε το κόμμα του. Στην ανακοίνωση. Γιατί σε αυτά που είπαν τα μέλη των οργανώσεων που συμμετείχαν στη συνάντηση, άλλα διαβάζουμε. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι ομοφοβικές και τρανσφοβικές δηλώσεις στελεχών της ΝΔ δεν θα είναι ανεκτές και θα αντιμετωπίζονται πλέον άμεσα με πειθαρχικές κυρώσεις, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε πως θα πραγματοποιηθούν εσωτερικές εκπαιδεύσεις των στελεχών της ΝΔ σε θέματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας».

Άκουσον άκουσον, τι υποσχέθηκε ο μπαγάσας ο Κυριάκος για να πάρει καμία ψήφο από την κοινότητα. Θα κάθονται λέει στα θρανία της Πειραιώς όλοι οι Γιακουμάτοι και θα μαθαίνουν τι είναι ο εκγενετήσιος προσανατολισμός και η έμφυλη ταυτότητα.

Μάλιστα… Είδαν τον Τσίπρα εξώφυλλο σε περιοδικό για τη gay κοινότητα, τι σου λέει εγώ τίποτα; «Φέρτε μου διαφορετικότητα να φτιάξω το προφίλ μου», φώναζε επί τριήμερο ο αγαπημένος του Σόιμπλε!

Υ.Γ.4: Επιτέλους κατέρρευσε ο μύθος του γερμανού φορολογούμενου που σηκώνει τα βάρη του τεμπέλη έλληνα. Το «όλοι μαζί τα φάγαμε» που μας σημάδεψε τόσα χρόνια, το υψωμένο δάκτυλο ελλήνων πολιτικών για την «τιμωρία που μας αξίζει», τα «χίλια μνημόνια» που επιβλήθηκαν στους «άτακτους έλληνες», η εσωτερική προπαγάνδα των ξένων χωρών για τους «σπάταλους έλληνες» έχει συντριβεί με πάταγο.

Με αποκάλυψη μιας γερμανικής, ουχί ελληνικής εφημερίδας, τελειώσαμε με το παραμύθι που μας τάιζαν τόσα χρόνια, σε αγαστή συνεργασία έλληνες και ξένοι πολιτικοί. «Η Γερμανία κέρδισε από την ελληνική κρίση» κι εμείς πέσαμε – για άλλη μια φορά – από τα σύννεφα!

Υ.Γ.5: Χαμός έγινε με τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι το Νομικό Συμβουλίου του Κράτους ζήτησε την επανεξέταση της καταδίκης της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για την υπόθεση της Μανωλάδας. Οι αντιδράσεις ήταν έντονες, τόσο από Δεξιά όσο κι από Αριστερά. Όλοι επέρριψαν τις ευθύνες στην κυβέρνηση με την γενική γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρία Γιαννακάκη, να υποστηρίζει ότι το αίτημα για επανεξέταση έγινε «χωρίς καμία έγκριση και ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης» από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Γίνεται, όμως, να μην έχει γνώση ο υπουργός Δικαιοσύνης για τις προθέσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σχετικά με μια υπόθεση και μάλιστα τόσο μεγάλη που προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό; Το «επεισόδιο» έληξε μεν με την ανάκληση του αιτήματος επανεξέτασης με εντολή Κοντονή, ωστόσο πολλοί υποστηρίζουν πως δεν θα υπήρχε τέτοια παρέμβαση αν δεν ξεσηκωνόταν το σύμπαν…

Έτσι λένε οι κακοπροαίρετοι.

Υ.Γ.6: Μου είπε πρόσφατα επαγγελματίας φωτογράφος, συνεργαζόμενος με μεγάλο πρακτορείο που έχει αναλάβει σχεδόν όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας, ότι υπάρχει εισήγηση από την Πειραιώς να μην φωτογραφίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη την ώρα που κάνει τις αστείες αυτές γκριμάτσες που τον χαρακτηρίζουν σε κάθε του ομιλία.

Θέλουν να περάσουν, λέει, ένα πιο σοβαρό προφίλ στον κόσμο. Και άντε και το κατάφεραν, λέω εγώ, με αυτά που λέει τι γίνεται; Θα του βάλουν ταινία;

Υ.Γ.7: Με ταχύτητα… αστραπής «ανεβαίνουν» στα συστημικά sites οι δηλώσεις – παρεμβάσεις – ομιλίες – tweets του Άδωνη Γεωργιάδη για τους ευνόητους λόγους. Κάθισα να δω τις προάλλες αν θα συμβεί το ίδιο με το δημόσιο, ακροδεξιό ξεκατίνιασμα του με τον Φαήλο Κρανιδιώτη στο facebook. Όχι, το θέμα δεν «ανέβηκε» ποτέ στα προαναφερθέντα, αυτά, sites. Οι αρμόδιοι συντάκτες το πέταξαν «στης λήθης το πηγάδι», όπως αναφέρει και το γνωστό τραγούδι του Μίλτου Πασχαλίδη. Γιατί άραγε; Για να μην χαλάσει το ίματζ του;

Υ.Γ.8: Ο Τσίπρας σηκώθηκε απ’ τον καναπέ του Μαξίμου ή έχει βουλιάξει εκεί και δεν σηκώνεται; Άλλος Καραμανλής μας βρήκε, Θεέ μου. Η μόνη διάφορα είναι ότι αυτός δεν παίζει playstation.

Υπουργός της ΝΔ επί Καραμανλή έλεγε πως όταν πήγαινε να συναντήσει τον Καραμανλή μίλαγαν κανά πενταλεπτο και μετά ο Καραμανλής του ‘λεγε «θα παίξω τώρα το παιχνιδάκι μου, κάνε και εσύ τα τηλέφωνά σου και βγες σε κάνα μισάωρο στις κάμερες, μην λένε ότι σε ξεπέταξα».

Κυβερνιόμαστε.
Όχι αστεία!
Πάω να ρίξω καμιά βουτιά.
Την δόση την έχουμε πάρει.
Το πηδήξαμε κι αυτό το καλοκαίρι!

altsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου