Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017

Σκληρή στάση της Super League απέναντι στη NOVA - «Σπάστε τη σύμβαση και αναλάβετε το κόστος»
ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Η κίνηση της Nova να ζητήσει «συναινετικό διαζύγιο» από την Super League δεν βρήκε ανταπόκριση από την Λίγκα, η οποία δεν αποδέχεται αυτή την πρόταση....

Η στάση μάλιστα απέναντι στο συνδρομητικό κανάλι μάλιστα ήταν ιδιαίτερα σκληρή. Η Super League καλεί την Nova να σπάσει τη σύμβαση επωμιζόμενη το κόστος.

Ο συνεταιρισμός δεν αποδέχεται τη σχετική πρόταση, την οποία χαρακτηρίζει ως επικοινωνιακό παιχνίδι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες καλεί το συνδρομητικό κανάλι, εφόσον επιμένει για «διαζύγιο», να σπάσει το συμβόλαιο που έχει ισχύ μέχρι το 2019 αλλά και να επωμιστεί όλο το κόστος για αυτή την ενέργεια.

Στις τάξεις της λίγκας η πρόταση της Nova ερμηνεύεται ως κίνηση τακτικής, ώστε να πιεστούν οι «μικρομεσαίες» ομάδες του πρωταθλήματος να ψηφίσουν στο αυριανό ΔΣ τις αλλαγές για μείωση των ομάδων σε 14 και την ανάδειξη πρωταθλητή μέσω play offs.

Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο ΔΣ της Super League την Πέμπτη (13/7).Πηγή: Σκληρή στάση της Super League απέναντι στη NOVA - «Σπάστε τη σύμβαση και αναλάβετε το κόστος» | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου