Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2017

#SurvivorGR Σπαλιάρας: Ζήτησε δημόσια συγνώμη για τη δήλωσή του για τους λαθρομετανάστες (video)

Δημόσια συγνώμη για τη δήλωσή του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ζήτησε σήμερα ο Γιάννης Σπαλιάρας, που ήταν καλεσμένος στο Πρωινό, στην τελευταία εκπομπή της σεζόν.

Ο πρώην παίκτης του Survivor είχε προκαλέσει αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, λέγοντας στο "Πανόραμα": «Δεν θα το ξανάκανα ...
ούτε για πάρα πολλά λεφτά. Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη, κάποια στιγμή ήμουν 3 μέρες συνέχεια βρεγμένος. Ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα εκτός από μία καρύδα. Ήταν μια κατάσταση σοκαριστική, ένα χάος».Ο Σπαλιάρας απολογήθηκε και ζήτησε συγνώμη, κάνοντας λόγο για "ατυχέστατη δήλωση" εκ μέρους του, εξηγώντας ότι με τα λεγόμενά του ήθελε να δώσει έμφαση στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισαν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο.


«Έκανα μία ατυχέστατη δήλωση που είπα ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί από εμάς. Εννοούσα τις συνθήκες διαβίωσης και όχι τις καταβολές και το κίνητρο του καθενός. Είναι διαφορετικό ένας άνθρωπος να εγκαταλείπει το σπίτι του γιατί πέφτουν βόμβες πάνω από το κεφάλι του και πολύ διαφορετικό ένας άνθρωπος που πληρώνεται και μπαίνει σε ένα παιχνίδι από επιλογή. Αν προσέβαλα κάποιους απολογούμαι και ζητώ συγγνώμη».
Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του Ant1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου