Τρίτη, Ιουλίου 11, 2017

Η πρώτη φωτογραφία του Σπαλιάρα με τη Ζωή Τζάνη- Tι δήλωσε η μητέρα του για το #SurvivorGR




Δείτε την φωτογραφία

Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, ο Γιάννης Σπαλιάρας φάνηκε αμήχανος όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη γυμνάστρια- «Όλα καλά!», είχε αρκεστεί να πει.
Το διάστημα που ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν στο «Survivor», στον Άγιο Δομίνικο, η Ζωή Τζάνη ....μιλούσε ανοιχτά για τη σχέση τους και τόνιζε πόσο της λείπει. Σε ένα επάθλο επικοινωνίας, ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε δεχτεί ένα μήνυμα - μέσω βίντεο- της σέξι γυμνάστριας. «Ζωίτσα μου», είχε πει ο παρουσιαστής και μοντέλο μετά την προβολή του βίντεο, ενώ η Σάρα Εσκενάζυ είχε αποκαλύψει ότι ο «Σπαλ» της μιλούσε συνέχεια για τη Τζάνη.

Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, ο Γιάννης Σπαλιάρας φάνηκε αμήχανος όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη γυμνάστρια. «Όλα καλά!», αρκέστηκε να πει.

Το απόγευμα της Δευτέρας, αναρτήθηκε η πρώτη φωτογραφία του Γιάννη Σπαλιάρα με τη Ζωή Τζάνη στα social media.





Δείτε το βίντεο
Μητέρα Γιάννη Σπαλιάρα: «Ευχαριστώ την παραγωγή του Survivor που με ανεχόταν»




0
SHARES FacebookWhatsAppFacebook MessengerTwitter


Η κυρία Ευαγγελία μίλησε για το πώς βίωσε την απουσία του γιου της στον Άγιο Δομίνικο Ο Γιάννης Σπαλιάρας, είχε μιλήσει αρκετές φορές μέσα στο Survivor για την αδυναμία που έχει στη μητέρα του την κυρία Ευαγγελία.

Η μητέρα του Γιάννη, μίλησε σήμερα στην εκπομπή Πανόραμα για την συμμετοχή του γιού της στο Survivor. Όπως έιπε στην Ελεονώρα Μελέτη, παρακολουθούσε κάθε μέρα το παιχνίδι και αγωνιούσε για το παιδί της.

Μάλιστα, ευχαρίστησε on air την παραγωγή του παιχνιδιού για τη στήριξη που είχε, αφού από το άγχος της εάν ο γιος της είναι καλά τους έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο.

Δείτε το video:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου