Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017

38χρονη έκανε σεξ με δύο αγόρια 14 και 15 ετών αφού τους έστελνε kinky φωτογραφίες


Μία ιστορία αποπλάνησης ανηλίκων ολοκληρώθηκε στις αίθουσες του δικαστηρίου του Μίσιγκαν των ΗΠΑ, όταν η

38χρονη Brooke Lajiness δεχτηκε την ποινή της μιας και παραδέχθηκε πως είχε κάνει αρκετές φορές σεξ με δύο αγόρια ηλικίας 14 και 15 ετών. Συγκεκριμένα έκανε πάνω από 15 φορές σεξ με τον 14χρονο ενώ με τον 15χρόνο δεν είχαν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή αλλά στοματικό έρωτα
Όπως σχολίασε η ίδια προσέλκυε τους εφήβους με γυμνές της φωτογραφίες ή με εικόνες να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις μέσω snapchat. Το δικαστήριο της επέβαλε ποινή 15 ετών ενώ την αθώωσε για άλλες 10 κατηγορίες.
Σύμφωνα με τον Independent η 38χρονη εργαζόμενη σε ινστιτούτο θα εκτίσει τουλάχιστον 4 χρόνια και 9 μήνες στη φυλακή. Η ίδια πάντως δήλωσε ότι μετανιώνει για όσα έκανε ενώ παραδέχθηκε σε δήλωσή της ότι προκάλεσε μεγάλο πόνο στην οικογένειά της.
Η έρευνα που έγινε από της αρχές αποκάλυψε ότι οι περισσότερες «αμαρτωλές» επαφές έγιναν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της Lajiness. Ο σύζυγός της πάντως ήταν δίπλα της και την στήριξε λέγοντας πως για όλα ευθύνεται η έλλειψη ύπνου η οποία τη οδήγησε στο να μην έχει «καθαρή κρίση».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου