Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2017

Παππάς: Δεν αφήνει περιθώρια για μικροκομματικά παιχνίδια...


...η συνεργασία και η σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) υπέδειξε τις νομοτεχνικές βελτιώσεις, οι οποίες εντάσσονται στο νομοσχέδιο για την...
ηλεκτρονική πλατφόρμα διάθεσης τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου, ενημέρωσε το Σώμα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια, στην οποία το νομοσχέδιο εισήχθη προς ψήφιση μέχρι αύριο το απόγευμα, και απαντώντας στις αντιδράσεις του Ανδρέα Λοβέρδου (ΔΗΣΥ) για την τροπολογία που αφορά στην αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, κ. Παππάς κατέθεσε την επιστολή του ΕΣΡ, στην οποία η Αρχή προτείνει τις συγκεκριμένες τροποποιήσεις.

«Κάποιοι εξεπλάγησαν θετικά και κάποιοι αρνητικά από το ΕΣΡ» είπε χαρακτηριστικά και ζήτησε από τους βουλευτές να μην ασκούν εύκολα κριτική ιδιαίτερα σε υψηλούς τόνους και με ακραίες εκφράσεις, και διερωτήθηκε αν εισηγείται κανείς να μην γίνουν δεκτές οι αλλαγές που προτείνονται από την ανεξάρτητη αρχή.

«Το ΕΣΡ μάς έχει εκπλήξει όλους. Άλλους θετικά, άλλους αρνητικά. Και εγώ, επειδή ήμουν πολύ αυστηρός με το ΕΣΡ, πρέπει το πω. Η συνεργασία και η σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ δεν αφήνει περιθώρια για μικροκομματικά παιχνίδια και δημιουργία εντυπώσεων. Είναι ένα βήμα που θωρακίζει τη διαδικασία αδειοδότησης και τα κόμματα που πέρυσι έλεγαν ότι τα απασχολεί ο ρόλος του ΕΣΡ, πρέπει να ψηφίσουν όλες αυτές τις ρυθμίσεις. Μία προς μία» είπε απευθυνόμενος προς τις πτέρυγες του Κοινοβουλίου, ο υπουργός...

typologies.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου