Κυριακή, Αυγούστου 20, 2017

Αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις





Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα, Κυριακή 20 Αυγούστου, ο καιρός σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.) με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.....


Αναλυτικά:

Στην Αττική αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου και στη δυτικοί Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί με ένταση 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4 με 5 το πρωί στα βόρεια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νewsroom Aθήνα 9.84

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου