Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2017

Εργαζόμενοι ΚΕΕΛΠΝΟ κατά Πολάκη: Είσαι παρακράτος, αλλά δε σε φοβόμαστε



Δριμεία επίθεση εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εξαπολύουν εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ μετά την επίθεση που δέχθηκαν από τον ίδιο. Σε ανακοίνωση με τίτλο «το Παρακράτος του Πολάκη δεν φοβίζει κανέναν» το Σωματείο ....Εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ και ο πρόεδρος του Σταμάτης Πουλής τονίζουν πως «χθες για ακόμη μία φορά ο Παύλος Πολάκης έκανε το μόνο που ξέρει… Έβρισε, συκοφάντησε, στοχοποίησε και πέταξε λάσπη, προκειμένου να καλύψει τις ευθύνες του.

Για την ταμπακιέρα όμως… ούτε κουβέντα.

Δεν μας είπε τίποτα για τα 10 εκατομμύρια που έχουν δοθεί ΑΕΡΑ τα τελευταία δύο χρόνια στο ΚΕΕΛΠΝΟ, χωρίς συμβάσεις, χωρίς διαγωνισμούς και κατά παράβαση του δημόσιου λογιστικού.

Δεν μας είπε τίποτα γιατί φέρνει τροπολογία που προσπαθεί να νομιμοποιήσει αυτόν τον ΑΕΡΑ, ενώ έχουν ήδη γίνει συγκεκριμένες καταγγελίες στην Ελληνική Δικαιοσύνη, με ποσά, ονόματα, διατάκτες και αποδέκτες για αυτά τα εκατομμύρια ΑΕΡΑ.

Κατά τα άλλα συκοφαντεί και στοχοποιεί εμένα νομίζοντας ότι θα με κάνει να σιωπήσω.
Να ξέρει ότι βρίσκομαι μόνο στην αρχή…

Θα καταθέσω όλα τα στοιχεία που διαθέτω -και είναι πολλά- στην Ελληνική Δικαιοσύνη, επίσημα και τεκμηριωμένα. Εκεί που το ΚΡΑΤΟΣ ΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

Τον περιμένω στις 5 Οκτωβρίου 2017 στην εκδίκαση της πρώτης αγωγής που έχω καταθέσει εναντίον του…

Σταμάτης Πουλής
Πρόεδρος Εργαζομένων ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου