Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2017

Αποκαλυψη Ερχεται ένα συναρπαστικό νέο κόμμα που δεν θ΄αφήσει τίποτε όρθιο


 

Ερχεται ένα συναρπαστικό νέο κόμμα που δεν θ΄αφήσει τίποτε όρθιο καθώς θα συμπαρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του. Πρόκειται αρχικά για μια συγκλονιστική ιδέα που όμοιά της δεν έχει υπάρξει καθώς βασίζεται στην ανατροπή της Μεγάλης Απάτης στο επίκεντρο της οποίας ήταν η πλαστογράφηση της ελληνικής ιστορίας ώστε αυτή να είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του διεφθαρμένου γραφειοκρατικού κράτους και της Εκκλησίας η οποία είναι το Κέντρο του Σκοταδισμού σε ένα κράτος στο οποίο δεν έγινε ποτέ η Αστική Επανάσταση.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Βρισκόμαστε στο 2017 μετά από 7 χρόνια κατοχής της χώρας από τους δανειστές οι οποίοι όμως λειτούργησαν σαν τον Σουλτάνο: Αφησαν απείραχτο το διεφθαρμένο γραφειοκρατικό πελατειακό κράτος, τους ολιγάρχες και την Εκκλησία. Τα 3 εργαλεία επιβολής της εξουσίας στον αδύναμο λαό που δέχεται παθητικά τις ορέξεις των κατακτητών του-αενάως και αιωνίως.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι συμπολίτες μας που δεν αρκούνται στον καταΝτάνο του Survivor που μας σερβίρουν οι ανεκδιήγητοι θαλασσοδανεισμένοι ολιγάρχες, διαχρονικοί στυλοβάτες του σαθρού συστήματος. Αυτοί οι συμπολίτες μας ετοιμάζουν την επανάσταση του αυτονόητου ακόμη και για τον τελευταίο ηλίθιο αυτής της χώρας. Κάτι μάς λέει ότι αυτή η κίνηση έρχεται την κατάλληλη στιγμή μια και το σύστημα με τα 3 εργαλεία του γελοιοποιούνται καθημερινά και εκτίθεται όλο και περισσότερο. Το σύστημα βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλατάρει και να χάσει την βιτρίνα ασφαλείας που δημιούργησε η μεγάλη απάτη της αλλοίωσης της ιστορίας.

Σε μικρό χρονικό διάτημα από σήμερα θα μείνετε άφωνοι καθώς θα διαπιστώσετε ότι αυτά που θεωρείτε δεδομένα για το ελληνικό κράτος-ακόμη και τα σύμβολά του-είναι μια απάτη! Το ελληνικό κράτος είναι ένα κατασκεύσμα το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες μιας χούφτας οικογενειών. Αποτελεί συνέχεια του κράτους που λειτουργούσε επί Τουρκοκρατίας και το οποίο χρησιμοποιούσε τα ίδια εργαλεία επιβολής. Γι΄αυτό εξηγείται και η διάρκεια των 400 χρόνων. Στην πραγματικότητα ο Ελληνας πολίτης δεν έπαψε να είναι σκλάβος του σαθρού κράτους. Με απλά λόγια εάν ο Ερντογαν αύριο καταλάμβανε την Ελλάδα θα χρησιμοποιούσε τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποίησε και η Τρόικα και τα οποία αποτελούν την αιτία της δαχρονικής χρεοκοπίας μας: Μην έχετε ουδεμία αμφιβολία ότι ο Ερντογάν θα κυβερνούσε χρησιμοποιώντας ως εργαλεία επιβολής της εξουσίας του το διεφθαρμένο γραφειοκρατικό κράτος, τους ντόπιους ολιγάρχες και την Εκκλησία.

Οσο και να δείχνει ανέφικτο αυτή τη στιγμή ν΄απαλλαγούμε από αυτά τα 3 δεινά, η μεγάλη στιγμή πλησιάζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου