Τρίτη, Αυγούστου 08, 2017

Τα βρήκαν Μητσοτάκης και Χρήστος Παππας της Χρυσής Αυγής




ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΙΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΒΡΕΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.


ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ (απεναντι στον «κακό» Κωσνταντινο Καραμανλή που την «κατεστρεψε») ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
Ας πάρουμε όμως υπόψη μας ότι η γραμμή λάσπης για τη «μειωμένη εθνική και θρησκευτική συνείδηση» και για το ότι είναι «ρίψασπις» ο κ. Γαβρόγλου έχει ξεκινήσει από τον χιτλερικό υπο-φίρερ και βουλευτή της Χρυσής Αυγής, τον υπόδικο Χρήστο Παππά. Αυτός κραύγαζε και απειλούσε τον υπουργό… με ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα με το κόμμα του κ. Μητσοτάκη και την παρέα του.

Το βρόμικο σπορ «λέγε λέγε, κάτι θα μείνει» και μάλιστα σωρευτικά πάνω στην προσωπικότητα ενός ανθρώπου έως ότου εξοντωθεί ηθικά και πολιτικά, δεν ήταν, φυσικά, έμπνευση μόνο του Γκέμπελς ή των πάσης φύσεως πολιτικών απατεώνων, μαφιόζων και προφανώς όλων των ολοκληρωτικών κομμάτων ή καθεστώτων, όπου γης.

Χθες η κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», του Θέμου Αναστασιάδη, η λεγόμενη και «ναυαρχίδα του κιτρινισμού», αφού επιχείρησε να… σκοτώσει πρώτα ηθικά και πολιτικά διάφορα στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, όπως την Τασία Χριστοδουλοπούλου, τη Σία Αναγνωστοπούλου, τον Νίκο Φίλη, τον Αλέκο Φλαμπουράρη και παλιότερα τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, τον Γιάννη Δραγασάκη, τον Νίκο Βούτση (και μάλιστα για οικογενειακά τους θέματα), «τα έβαλε» και με τον υπουργό Παιδείας.

Γιατί; Μα διότι, ως Κωνσταντινουπολίτης, και φοιτητής για χρόνια στο εξωτερικό, ο Κώστας Γαβρόγλου, όταν έλαβε την ελληνική ιθαγένεια, εξαγόρασε τη στρατιωτική του θητεία και μάλιστα κατά την περίοδο της Δικτατορία, όπου έρθουμε τι τον…περίμενε. Και συνεπώς είναι «εθνικά ύποπτος» για πολλά… αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου