Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2017

ΥΠΕΞ: Ανυπόστατα τα περί ελληνικού βέτο σε δήθεν θέμα κυρώσεων για τη Βενεζουέλα

 


Ο χειρότερος σύμβουλος στην εξωτερική πολιτική είναι τα κίτρινα δημοσιεύματα στον Τύπο επισημαίνει χαρακτηριστικά το Υπουργείο εξωτερικών και παραπέμπει ...στις δηλώσεις Μογκερίνι Ανυπόστατα χαρακτηρίζει το υπουργείο Εξωτερικών, τα δημοσιεύματα περί ελληνικού βέτο σε υποτιθέμενες κυρώσεις της Ε.Ε. κατά της Βενεζουέλας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο εξωτερικών αναφορικά με τις δηλώσεις του Τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ και την στάση της κυβέρνησης στο ζήτημα της Βενεζουέλας επισημαίνει συγκεκριμένα:

«Ο χειρότερος σύμβουλος στην εξωτερική πολιτική είναι τα κίτρινα δημοσιεύματα στον Τύπο. Δυστυχώς, η ΝΔ δεν μπορεί να αποφύγει τον πειρασμό να επικαλείται ως ερωτήματα αυτά τα δημοσιεύματα.

Αντί να αναπαράγει ανακριβή δημοσιεύματα, καλούμε τον Τομεάρχη Εξωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διαβάσει τις σχετικές Δηλώσεις που έχει εκδώσει μέχρι σήμερα η ΕΕ, καθώς και τη Δήλωση που η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ εξέδωσε χθες για το θέμα στο όνομα όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν θέμα κυρώσεων και ελληνικό βέτο, κατά τη χθεσινή συζήτηση στις Βρυξέλλες, είναι ανυπόστατα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου