Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017

«Ο Παππάς χαλάει σε κάποιους… τη σούπα»

«Πύρινη» υπεράσπιση Παππά από τον Φλαμπουράρη

Με μία «φλογερή» δήλωση υπεράσπισης της απόφασης γιατοποθέτηση του Στέλιου Παππά στο τιμόνι του ΟΑΣΘ, παίρνει θέση... δημόσια στο ζήτημα, ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Όπως πολύ χαρακτηριστικά γράφει ο υπουργός Επικρατείας, ο Στέλιος Παππάς είναι οικονομολόγος με εμπειρία 30 ετών και «χρειάζεται να μπει στη «φωλιά» των φαύλων» για να την καθαρίσει.

«Η επιλογή του Στέλιου Παππά για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ είναι αμιγώς πολιτική. Οι επιθέσεις που δέχεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα οφείλονται στο γεγονός ότι μπαίνει στη «φωλιά» των φαύλων και με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση έχει αρχίσει ήδη να… χαλάει τη σούπα σε κάποιους.


Είναι ένας άνθρωπος που έχει σταθεί όρθιος στους αγώνες, στις εξορίες και στη ζωή. Προφανώς και δεν θα τον πτοήσουν τώρα οι αήθεις επιθέσεις.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που διαθέτει την ανάλογη τεχνογνωσία και εμπειρία ούτως ώστε να τοποθετηθεί σε μια τέτοια θέση.

Έχοντας ασκήσει το επάγγελμα του οικονομολόγου για περισσότερα από 30 χρόνια και έχοντας διατελέσει κατά το παρελθόν πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια επιλογή μάχης, ενός αγωνιστή της Αριστεράς που για πάνω από 55 χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως στα κινήματα και παλεύει για μια καλύτερη κοινωνία», ανέφερε στη δήλωσή του ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου