Παρασκευή, Αυγούστου 04, 2017

Despacito: Η καυτή πρωταγωνίστρια έχει "παρελθόν" με τον Τραμπ! [vids, pics]




Τι έκανε το (όχι και τόσο μακρινό) 2006 ο τωρινός πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με την Zuleyka Rivera, την γυναίκα που πρωταγωνιστεί στο video clip του τραγουδιού που έχει καταστεί ο...
μνος του φετινού καλοκαιριού;

Της έβαζε το στέμμα! Καμία... μεταφορά δεν "κρύβεται" στην προηγούμενη πρόταση, αφού είναι η απόλυτη αλήθεια!




Ένας μελλοντικός Πρόεδρος... περιχαρής!
Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Πριν "βάλει στο μάτι" την προεδρία των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ -εκτός από μεγιστάνας των ακινήτων- είχε αναλάβει επί σειρά ετών την διοργάνωση των καλλιστείων για την ανάδειξη της Miss Universe!

Μια ιστορία σχετικά μελανή για τον Τραμπ, βέβαια, αφού πολλές πρώην συμμετέχουσες έχουν αναφερθεί με τα χειρότερα λόγια για το πώς τις αντιμετώπιζε: Ως ένα κομμάτι "κρέας" είναι η πιο... πολυφορεμένη περιγραφή...

Πώς συνδέεται όμως το Despacito, δηλαδή το τραγούδι - φαινόμενο που σε μόλις 6 μήνες έχει σχεδόν τρία δισεκατομμύρια (!) προβολές στο Youtube; Η "σύνδεση" με τον Τραμπ ακούει στο όνομα Zuleyka Rivera Mendoza! Πρόκειται για την "εκρηκτική" πορτορικανή που πρωταγωνιστεί στο επίσημο βίντεο του τραγουδιού και μάλλον κλέβει τις εντυπώσεις και από το ίδιο το τραγούδι.

Η Zuleyka Rivera συμμετείχε το 2006 στον διαγωνισμό ομορφιάς και μάλιστα κέρδισε τον τίτλο, δίνοντας την πέμπτη νίκη στην χώρα της, κάνοντας έτσι το Πουέρτο Ρίκο την χώρα με τις περισσότερες νίκες στον θεσμό!

Οι δυο τους, λοιπόν, είχαν στηθεί τότε μπροστά στους φωτογράφους για τις απαραίτητες φωτογραφίες, με τον Τραμπ να στέκεται χαμογελαστός δίπλα της και την Zuleyka Rivera να φορά υπερήφανη το στέμμα της!

Δείτε τις φωτογραφίες





Δείτε στα παρακάτω βίντεο την στιγμή της στέψης




Καλλονή!

Η Zuleyka Rivera, μετά την στέψη της εργάστηκε ως μοντέλο, ηθοποιός, αλλά και στην τηλεόραση, ωστόσο η καριέρα της "απογειώθηκε" μετά την συμμετοχή της στο video clip του Despacito!

Η ίδια μετρά αμέτρητους followers στους λογαριασμούς της στα social media, τους οποίους ενημερώνει... συχνά - πυκνά με "τολμηρές" φωτογραφίες της.

Δείτε μερικές από τις δημοσιεύσεις της













































Δείτε και το... περιβόητο video clip του Despacito


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου