Τετάρτη, Αυγούστου 23, 2017

Η σέξι εγκληματολόγος από την Πάτρα που «οπλοφορεί» στο facebook (pics)

 


Αν κοιτάξεις τις φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο στο facebook είναι σίγουρο ότι θα σου κάνουν εντύπωση. Αν δεις όμως και το προφίλ της που αναφέρει ότι σπουδάζει στην Πάντειο, αυτό θα σου τραβήξει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον. Η Δήμητρα Αδαμοπούλου είναι η 22χρονη από την Πάτρα που σπουδάζει εγκληματολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Κοινωνιολογίας στην Αθήνα.

Η εγκληματολογία είναι ένα αντικείμενο που την έλκει ερευνητικά και επιστημονικά, όμως και η ίδια με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media κάθε τόσο, είναι σαν να κυκλοφορεί και να… οπλοφορεί, έτοιμη για να «εκτελέσει» τους δεκάδες φίλους της που την ακολουθούν στο facebook.

H 22χρονη που δεν έχει κανένα ταμπού στο να δείχνει το γυμνασμένο της κορμί, ξέρει να αναδεικνύει ένα ιδιαίτερα σέξι και ερωτικό προφίλ απέναντι στον φωτογραφικό φακό που μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει σε «εγκεφαλικό».



Η Δήμητρα Αδαμοπούλου, πάντως, δεν δείχνει να νοιάζεται, ούτε να επιδιώκει κάτι τέτοιο. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι ο χορός, έχοντας κάνει pole dance για τρία χρόνια και έχοντας ασχοληθεί ιδιαίτερα με το Rnb και το hip hop.

Της αρέσει να γυμνάζεται εντατικά, να ταξιδεύει και επίσης να διαβάζει αφού πιστεύει ότι η ζωή είναι μία αντιγραφή της τέχνης και ότι η τέχνη δεν είναι κάτι αόριστο, αλλά υπάρχει στην πράξη μέσα στην ζωή μας.

Οι φωτογραφίες της, άλλωστε, στα social media, είναι τόσο εντυπωσιακές, ερωτικές και ταυτόχρονα φυσικές που ίσως και να επιβεβαιώνουν τα πιστεύω της…


patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου