Κυριακή, Αυγούστου 13, 2017

Kαραμπόλες στην κεντροαριστερά με την υποψηφιότητα Καμίνη




Μπορεί η υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, να θεωρείται επισήμως καλοδεχούμενη από την Χαριλάου Τρικούπη, ωστόσο δεν λείπουν οι καραμπόλες και οι πυρετώδεις διαβουλεύσεις για προσπάθειες σχηματισμού ...συμμαχιών, για την επόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Νέα Σελίδα, ο δήμαρχος έχει ξεκινήσει ήδη έναν γύρο τηλεφωνημάτων σε ηγετικά στελέχη της Τρικούπη, τέως και νυν. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Άννα Διαμαντοπούλου, της «Ώρας Αποφάσεων» φέρεται να αντέδρασε πολύ αρνητικά λέγοντάς του «ρίχνεις νερό στο μύλο της Φώφης».

Από την πλευρά του, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει επιλέξει … την αποχή! Ο ίδιος φέρεται να μην θέλει να ανακατευτεί στη διαδικασία και δεν πρόκειται να παρέμβει δηλώνοντας προτίμηση.


Σε επικοινωνία του Καμίνη με τον Σταύρο Θεοδωράκη, εκείνος τον παρέπεμψε στις προσεχείς του ανακοινώσεις, τον Σεπτέμβριο, ενώ μάλλον μόνο ο Σπύρος Λυκούδης φέρεται να ήταν ξεκάθαρος λέγοντάς του ότι όλα εξαρτώνται από τη στάση που θα κρατήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου