Κυριακή, Αυγούστου 13, 2017

Το Ελληνικό YouTube μετονομάζεται σε GulagTube.gr



Το Ελληνικό παράρτημα του Youtube αποφάσισε να λογοκρίνει όποιον δεν συμφωνεί με τους Νταβατζηδες των ΜΜΕ και δεν εχει λογαριασμούς με μαύρα στην Ελβετία.


Youtube «κατέβασε» το κανάλι του παπα-Ηλία Υφαντή!

Ο παπα-Ηλίας Υφαντής είναι ένα υπόδειγμα ιερέα. Με την αγάπη για το ποίμνιο οδηγό και το πάθος για μια καλύτερη Ελλάδα να παραμένει άσβεστο, ο παπα-Ηλίας συνεχίζει ακούραστος να προσφέρει τις γνώσεις, τις νουθεσίες και το αγνό κήρυγμα του.
Κάποια από αυτά τα κηρύγματα είχε φροντίσει να τα ανεβάσει στο γνωστό σε όλους Youtube. Βλέπετε, ο παπα-Ηλίας Υφαντής έχει προτεραιότητά του να προσεγγίσει τους νέους, το μέλλον αυτού του τόπου, τα παιδιά που τόσο ταλαιπωρούνται από την κρίση αξιών που χαρακτηρίζει την εποχή μας. Έτσι, δε διστάζει εδώ και χρόνια να χρησιμοποιεί ως «εργαλείο» του και το διαδίκτυο.
Το πρόβλημα είναι ότι τα κηρύγματά του ενοχλούν τη λεγόμενη «δεσποτοκρατία», ακριβώς γιατί ο παπαΗλίας λέει την κρυστάλλινη γνώμη του για τα τεκταινόμενα χωρίς να υπακούει σε γραμμές και πολιτικές κατευθύνσεις.
Έτσι, κάποιοι φρόντισαν με μαζικές (και προφανώς, αβάσιμες) καταγγελίες να οδηγήσουν το Youtube στο να κλείσει το κανάλι του πατέρα Ηλία!
Ένα κανάλι γεμάτο χριστιανική αγάπη «χάθηκε» γιατί ενόχλησε τους έχοντες δύναμη εκκλησιαστικούς κύκλους που δε δίστασαν να αιτηθούν, προφανώς, την τιμωρία του ακάματου ιερέα!
Πόσο κρίμα, πραγματικά. Όχι ότι κατάφεραν και τίποτα σπουδαίο. Ο παπαΗλίας αντέχει. Και θα συνέχισει να δίνει τον δικό του, όμορφο, ξεχωριστό αγώνα. Κόντρα στους σκοταδιστές. Δίπλα στους Έλληνες που έχουν ανάγκη από πνευματική καθοδήγηση.
Αυτήν την Κυριακή, ο παπα-Ηλίας περιγράφει αναλυτικά τις περιπέτειες φίμωσης που έχει υποστεί στο διαδίκτυο (σε μπλογκ, κανάλι youtube κτλ). Μην χάσετε την στήλη του… Λέει και αποκαλύπτει αλήθειες που λίγοι θα είχαν το θάρρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου